helvetes jävla skit!

Kom precis upp ur sängen, huvudet snurrar lite än och jag har sådan ångest som missat denna underbara dag i solen.

Bilder från igår.





Inte undra på att den där kom upp igen under natten :S


Big bOObs!

Kanske det här vore något för att impa rejält på tobbe :)






när jag flyttar.





ska jag lägga ut några lax på sånt här


Melodifestivalen nästa år?

Efter matchen igår kom jag hem till mellanfesten som tobbe hade ordnat med grabbarna. Singstar var igång och det sjöngs för fulla muggar. Vissa bättre än andra måste jag säga. När de senare gick vidare så tog jag över micken och briljerade totalt inför mig själv.

Phuhööh visst, tänker ni säkert nu! MEN JAG HAR BEVIS SUCKERS ;)


underbart!

Barca vann precis som jag anade. Därför tog jag ut vinsten i förskott och firade med tårta redan igår ute i solen med Jenny, Erika, Terese, Ulrika & Cammy :)


Champions league final :)

STRAX SKA JAG IVÄG TILL IDA MED HELA TJEJ-TEAMET SAMLAT! BLANDAT VAD MAN SKA HEJA PÅ MEN JAG HAR BESTÄMT MIG FÖR STENHÅRT PÅ BARCELONA!

Känn pepp



Lugnet själv.

Jag älskar att vara på landet. Att bara vara!








Jag är en fontän.

En fontän som bara rinner och sprutar. Jag får inte stopp på det. Jag torkar och nästa sekund är det lika mycket där igen.

Nej era snusk! Jag är ingen sexig fontän. Jag känner mig jätteäcklig. Jag har allergibesvär. Mina ögon kliar. Min näsa rinner och jag nyser säkert när jag sover också. Mitt huvud känns som en pumpa. Jag är så fruktansvärt trött också.

Jag ska inte klaga. JO förresten idag ska jag klaga. Det har varit en tuff dag idag!  Började ganska nice med en god frukost, sedan gick jag på ett BodyPump pass med Camilla. Vi har varit flitiga med träning denna veckan. Efter det gick jag hem duschade. Fick låna tobbes bil och åkte till min lägenhet för att tömma den på grejer. Nu är det endast en fåtölj och en madrass som ska bort. Det jobbiga här anyway är att jag fick bära alla grejer själv till bilen. Sprang i trapporna typ 100 ggr känns det som. Inte nog med det, grejerna måste ju bort från bilen med så nu står allt i tobbes lägenhet. Han kommer få hjärtklappning när han kommer innanför dörren. Det värstaste nu är att allt ska upp på vinden också. Men mer pallar jag inte idag. 

Jag kunde ha dött idag också! Skulle stoppa in en förlängningsladd i vägguttaget. POFF säger det så blixtrar det till, ett svart rökmoln kommer upp och nu är uttagen i väggen pajjade. Sedan ska jag gå in och tvätta händerna på toan. Jaha då va lampan på toan trasig också. Men det var faktiskt inte mitt fel tror jag!! Jaja jag hoppas Tobbe iallafall är glad att jag lever :D

Nu väntar jag på att han ska komma hem och sen ska vill till djursvik på barnkalas :)


Utkast: Mycket trevligt, ...

Mycket trevligt, mycket trevligt! Nu åkte mamma och Felix nyss hem. Det har varit så kul att ha dem här. Igår gick vi runt och visade dem stan, sedan gick vi hem till tobbe och efter det gick vi alla och åt buffé på Thai silk. På kvällen var vi hemma hos Tb och tittade på Slumdog Millionär, riktigt bra film! Idag har mamma och jag varit nere i min lägenhet och tömt så mycket som möjligt. Så nu ska jag bara dit en gång till och tömma resten samt städa lite. Sedan är det byebye lägenhet 251. Idag var vi även på byttan och åt Lunch Buffé! Mycket gott även det. Och snälla mamma betalade allt :)

Nu ska jag och tobben spela NBA på playstation 3 och äta glass. Hihi gullepojken hade varit och köpt det till mig igår så jag får spela lite basket och samtidigt se alla sexiga spelare ;)

fucking b..e..a..utiful!

Satt hemma framför tv:n och övervägde fram och tillbaka om jag skulle ge mig ut och gå eller inte..Min fantastiska del i hjärnan som sa till mig att jag skulle gå segrade denna dag och det ångrar jag inte. Det här var nog den härligaste promenaden idag. Solen sken, grill lukten spred sig i luften, fåglarna kvittrade, sommarsvala vindar seglade förbi. Haha ja ni märker ju hur harmonisk jag har blivit :P

Imorgon kommer mamma och Felix på besök, hoppas på fint väder även då :)








det här är...



Det här är tobben.
Tobben är min pojkvän.
Tobben är skäggig här.
Tobben ska raka bort allt dumt sticks snart.
Tobben tycker synd om mig när det gör ont på mig när vi pussas.
Tobben och jag ska åka båt om 4 veckor kanske.
Tobbens har kontakter som gör att vi får en väldig bra båtresa.

Just precis, det är bra att ha en tobben!


Ikväll ska vi på bio och se änglar & demoner :)

knighttcat

Det finns en blogg, jag verkligen gillar. Från denna brukar jag hämta bilder titt som tätt. Men nu finns det så otroligt mycket nytt att jag bara inte kan välja.

Knighttcat

Ska jag skärpa mig eller inte.

Hmmm känner just nu att jag kanske inte tar mitt kommande yrkesarbete så seriöst. Äsch, jag ska bli världens bästa sjuksyrra vilket som.

Här kommer lite av dagens prestationer anyway








Och en bild särskilt för dig Ullis ;)


Yeeehaaa

I'm back. Stackars Jenny, jag trodde för ett tag att det var slutet för min blogg och att hon inte längre skulle lägga ner henne hennes själ i att läsa den. Men det verkar ju bli ett lyckligt slut så vi kan pusta ut nu!

Stresslunch i 30 min sedan tillbaka till skolan där tydligen en skitsnygg studentpräst ska snacka med oss ;)

Tjingeling

snälla snälla

Snälla blogg fungera nu. :)


Jizz in my pants

Sara tipsade mig om denna låt i lördags. Helt sjukt låt och video.
Haha att Justin Timberlake är med gör den ju inte mindre sjuk direkt!



Gör mig på smällen Tobbe!

Titta vilka små gullisar vi skulle få!




ångest ångest och panik!!!

Jag ligger i sängen, allt är frid och fröjd!
Jag loggar in på msn.
Jag loggar in på spotify.
Jag ser nere i aktivitetsfältet att jag fått ett meddelande från mannen från Georgien på facebook
Han frågar om jag hade det bra hemma och om jag var tillbaka i kalmar.
Jag svarar att det va bra och yes, I'm back in kalmar!

Då händer det som inte får hända, han berättar att han är i emmaboda och ska in till kalmar ikväll. Fuck, vad fan gör han här igen??? Hur länge ska han va här liksom? Ska jag behöva flytta? Byta identitet? Gömma mig under luvtröja resten av min studietid???Resten av mitt liv??

JAG VA TREVLIG I 4 TIMMAR PÅ EN BUSS OCH VAD FÅR JAG FÖR DET??? ÅNGEST ÅNGEST OCH PANIK!!


kalmardays

Kom precis hem och kom precis på min blogg! Jag och Ullis har  varit och kolla på volleyboll-turnering! Jag blev riktgit sugen på att spela, kom på att jag köpte en volleyboll i N.Y när jag var där, måste leta fram den hemma! Vädret är bra skit även idag, bara den jädrans blåsten som skall förstöra.

I kväll är det kalas för hela slanten, lilla pojken Joel fyllde år igår och Jennyho fyller år idag, så det blir rena rama sammanslagningen. Jag och jenny ska åka till Joel och grabbarna lite tidigare och förbereda, på något vänster lyckades jag bli "festfixare"...höhö! Men jag hoppas på en riktgit lyckad kväll :)

Some pic'





jag är inte klok.

Billigt att bo hemma ibland? Tusan heller att det är! Jag har fan gjort mig av med 3000-4000 kronor, denna period på 6 dagar! Men jag har inte ångest, nejdå jag har köpt så sjukt mycket fina kläder och prylar så jag nästan drunknar i allt. Gud va skönt det är när man bara kan få slösa ibland!!

VAd jag lyckats kamma hem denna helg är:
3 väskor
1 par skor
1 filt
6 tallrikar
1 virkad tröja
1 hatt
1 klänning
2 kjolar &
en toffelpåse med massa gästtofflor i

Kom precis hem, efter att äntligen träffat min underbara vän soffan1. Det var nästan ett år sedan vi sågs men kändes som igår, sjukt roligt att se dig igen gumman!! Vi var på fräcka och "fika", jag åt en pastasallad och Soffan drack en loka!
Det är så kul att bara sitta och prata om gamla minnen samt vad som hänt senaste året. Vi har ju knappt hörts och hon har varit i Usa och jag har flyttat till Kalmar! Många smarriga nyheter att suga på som sagt :)


jag & sofie sommaren 08

Nu ska jag börja packa och ikväll umgås med familjen den sista kvällen, för imorgon klockan 10.25 bär det av mot Kalmar igen.

So loooong <3

kommer det bli nått av mig?







Haha inte fan vet jag, nu ska jag iallafall träffa min lilla pulla Soffan1. Roligt, roligt, roligt :D

det bästa med att vara hemma.

En av de bästa grejerna med att bo hemma är nog att få dricka obegränsat med iskall mjölk :)


Jag skulle vilja skrika ut Alla svordomar i världen!

Jag ångrar mig, varför skall jag jobba hela sommaren! Jag kommer inte kunna göra något ju! Jag missar varenda jävla festival, det blir inga resor, inte mycket häng med mina älskvärda vänner och inget häng med tobben!

Jag har iallfall bestämt mig att nästa sommar är jag ledig, jag ska resa till varenda festivla, roskilde, p&l, arvika, emmaboda!! Säg till om ni vill hänga med på min festivalsommar 2010 :)



super nördig, lat & ganska najs!

Det här är det bästaste som finns, helt fantastiskt. När man bara kan ligga i mamma och pappas säng, lyssna på ZTV, ha sin lap framför sig, sin mobil bredvid sig & inte behöva tänka på någonting, bara ligga här och va så lat man kan.
Hittade en risifrutti i kylen, perfekt, behöver inte ens laga frukosten. Plus att jag kan inte minnas när jag stoppa i mig en frutti senaste, måste varit någon skolutfflyk på mellanstadiet eller så!

Fick syn på senaste videon med Adiam Dymott, Pizza! Hon är sveriges drottning enligt mig, hon är allt jag skulle vilja vara, så jävla cool gånger tusen och hennes musik är så bra! I'm just in love!



underbara helg!

I bilen på väg till festen.


jag & bror

bror


bror

underbara helg!

Ja, tänk vilken underbar helg jag haft :)

Igår var jag som sagt på 40-årsfest hos min kusins fru! Det var hur nice som helst, nästan hela släkten samlad plus en massa annat folk! Drickat flödade och det var aldrig några tomma glas! Själv fick jag va nykter för under tiden jag var borta på toan endas en snabbis hann både mamma, pappa och david få i sig tillräckligt med dricka för att inte kunna köra hem! Men det gjorde absolut ingenting!
Alla hade det så galet kul, dansade,sjöng, stod på stolarna och framförallt skrattade vi så vi tjöt gång på gång!

Jag har nog världens bästa släkt utan tvekan skulle jag tippa :)

Idag åkte jag in till stan och träffade joppi och moppi! Vi var och åt och pratade goda minnen! Det är så underbart att man kan vara borta från varandra i princip hur länge som helst och när man ses känns det som att det var igår. ÄLSKAR ER <3 Nu ska det grillas!



Jag gick ytterligare en sväng på stan idag och köpte bl.a. dessa vita platågympaskor från Vagabond och en jättesöt hatt från Åhlens.






infofromnkpg!

Jag älskar när folk kommenterar i min blogg...keep on please :)

Igår var jag på BB och hälsade på mitt kommande sommarjobb! Ska bli så sjukt roligt att vara där i sommar, dock blir det verkligen ordagrant att vara där i sommar!!! Jag kommer inte ha så mkt fritid och absolut inte kunna ta mig en semester i utlandet som jag hade hoppats på..men men får spara min pengar till hösten och dra iväg då!

Efter det iallafall mötte jag upp mamma på stan! Och shoppade hittade bl.a. en väska, en tröja, violschamp från lush och världens mysigaste filt, direkt jag la handen på den var jag tvungen att köpa, den var liksom ett med mig från första kontakten! Nu kommer jag somna ännu fortare i soffan än vad jag redan gör, stackars Tobbe men tar han plats under den kanske han somnar med detsamma också, vem vet! Sedan hitta jag världens finaste sandaler från roots, skulle kunna betalat hur mkt som helst för dem så provade jag 38 och de var liiite för trånga, sedan provade jag 39 och de va liiite för lösa, värsta skiten! Blev så ledsen, funderar på om jag ska lida mig igenom en sommar med för små/stora skor eller om jag ska leta vidare. Tåls att fundera över!

Idag ska jag till Linköping på 40-årsfest, det är min kusins fru som fyller år. Ska bli riktigt roligt, hela släkten är samlad plus en massa annat folk, nice som sagt!

Nu ska jag hoppa in i duschen! Tjing!


Nu får det fan vara nog med övertrevlighet Sophie!

Varför JAG? varför alltid JAG?

Igår gick jag på bussen hem till nkpg, efter mig går 31 stycken högstadietjejer på. "YES, det blir en lugn resa" tänker jag!  När jag inte trodde det kunde bli värre så går 2 killar på, de höll på och missa bussen och sprang som idioter. En var ganska snygg och den andra såg ut som skit, tjock, rötthår med världens största näsa. Jag hör direkt att de inte pratar svenska, sen går de bakåt i bussen och sätter sig självklart brevid mig! Det fanns tillochmed lediga platser längre fram men ändå SÄTTER SIG TJOCKISEN BREDVID JUST MIG!

Sen va den bussresan förstörd. Han var från Gerogien och 26 år men såg fan ut som 50 plus. Han fråga en miljon grejer och jag fick först koncentrera mig till 200 % för att höra vad han sa och sen skulle jag dessutom svara honom på min superengelska. Sedan kom jag på att om jag tar fram mitt korsord jag hade i väskan kanske han blir tyst, men det varade bara några minuter, sedan började han fråga vad jag hade skrivit och vad det betydde. FÖRSTÅ att jag skulle sitta där och förklara mina korsord på engelska..oo hemskt var det! Efter det kom jag på nästa smarta idé så jag tog fram min dator och fråga om de ville kolla upp något eftersom det är trådlöst på bussen, de tackade så mycket och checkade lite saker i några minuter sedan tog tjockisen datorn och skulle adda mig på facebook, jippi!
Sedan skulle han lära mig prata hans hemspråk, skitkrångligt och sen blev han "sur" när jag inte kunde uttala vad han sa men skulle jag uttala det korrekt skulle jag behöva spotta på honom i ansiktet hela tiden precis som han gjorde på mig så jag avstod och tacka nej för vidare undervisning! Nu i efterhand ångrar jag mig nog, skulle spottat honom blöt :P

Det sorgligaste är nog ändå att ingen människa tycker synd om mig utom jag själv. Jag antar att alla tänker att jag får skylla mig själv för att jag är så förbannat övertrevlig och alltid har mitt leende uppe i pannan vare sig jag så pratar med världens snyggaste människa eller en rödhårigtjockis från Georgien!

De var iallafall de 4 värsta timmarna i mitt liv och den längsta bussresa jag någonsin haft!

Dessutom vet han om min blogg nu med så jag hoppas för guds skull att han aldrig lär sig riktigt bra svenska

Jag är ett riktigt svin, och jag njuter av det!

JennyHO vill ha uppdatering och då ska hon få uppdatering.... Jag sitter nu och bara väntar på att klockan skall bli 16.30 så jag kan få hoppa på snusk buss nummer ett och ta mig till Norrköping. Av någon konstig anledning så är det bara snusk och äckel människor som åker den bussen, nästan alla utom jag och någon enstaka till. jag undrar vad det kan bero på!?

Skitsamma ,idag va det roligt Först hade vi besök på Fågelns (storken) hälsomottagning. Det slutade med lite nice handmassage. Sjävklart springer, jag nämner inte några namn (Ida86) fram till första bästa kille med värdens största leende, hon tindrar lite ögonen och säger "JA, det går bra", när han frågar henne om han får massera henne vid handleden. Jag, fjantig som jag är tyckte det va skitroligt och kan inte hålla mig för skratt.  

Sedan på eftermiddagen hade vi seminarium, mitt under seminariet så får jag syn på de fläskigaste, fetaste, handleder jag sett i hela mitt liv. Hand och arm flöt liksom ihop!! Nu tänker jag inte nämna den utpekades namn, lite väl taskigt även för att vara jag,  men självklart är jag på mobilen och messar iväg till kompisarna i klassrummet att de ska spana dit. Det roliga här är att just denna person är just den i klassen som viftar med armarna mest!  Sjukt elakt kanske, men snart är man vuxen och innan dess får man busa hur mkt man vill, det är liksom en oskriven regel!

Haha...nu kom jag precis på ett samband mellan dagens händelser! Tänkte faktiskt inte på det men både för- och eftermiddag har ju faktiskt gemensamt tema, just handled! Aja kommer väl sluta med att jag bryter min handled eller nått så jag inte längre kan skriva massa dumheter på min blogg.

Hoppas någon kan njuta av min uppsats mer än jag själv ;)

devil17.gif image by jst8761

uschbläfy.


Ny jävla hälsovecka framför mig :(

Eftermiddag söndag.

Efter att tobbe slutat jobbet stack vi iväg direkt till Karlskrona och fiska sill! Första gången för mig och långt ifrån sista, det var hur kul som helst, fick 5 fiskar åt gången hur många ggr som helst :)
Ett måste för de som har kort tålamod, här fick man lägga av när man inser att man ska hem och rensa allt. Men lyckans ost som jag är så står tobbe och ränsar, jag har dock gjort scones som är inne i ugnen nu för att va lite duktig!






Förmiddag söndag.

Jag var på Media Markt och köpte mig en super snygg plattång, tobbe fixa fett med rabatt också, underbart :)

Sedan gick jag in på Stadium och köpte mig en sport-bh och ett adidaslinne, hade SKITKUL i provhytten med..haha!

    


Lördag

Nu är det dags för lördagens bravader, vi får se hur och var kvällen slutar. Eller aa, slutar helt kommer den väl antagligen göra hemma hos tobbe, men innan det så! Ska strax cykla till Ullis så åker vi till Camilla sen!

Just det! Jag är överlycklig, min OBH platttång gick sönder i förrgår och nyss var jag på maxi och fick 400 kr tillbaka så imorgon åker jag till MediaMarkt med tobbe och köper en ny lyxigare variant! Jag har kommit på att det är nog en bra investering att köpa en lyxplattis med tanke på hur mkt jag plattar mitt hår. Haha förövrigt förta gången jag inte blir helt förkrossad och får panikkänsla över att min patttång gått sönder.

Nu drar jag! Puss

död

Kom precis hem från budy pump passet. Jag har blivit så sjukt duktig på att träna nu senaste veckorna. Till och med lördagmorgon ger jag mig iväg, jag ger mig själv en eloge för det! Plus att jag har bestämt mig för att inte dricka en massa helg efter helg, hälsosamma Sophie är på språng! Jag satsar på hösten 09 ;)

Idag fyller Camilla 21, hemskt mkt grattis till dig och ikväll ska jag hem till henne fest med chicksen Jag tror jag avstår drickandet då med men vi får se om det blir utgång eller ej! Faaan jag vill ju se Robinson, men Tv:n får inte styra mitt liv så mkt som den gör nu. Kanske kan jag i förbifartet råka slå på tvn hemma hos henne. Haha vi får se!

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag stoppa i mig något och sen ska jag antingen ut och sola eller spela lite basket!

Hejsålänge!

Jag blir tokig.

Sommaren är snart här och det finns 100 klänningar jag vill ha!






Dessa är från Nelly



doppdagen.

Nu ligger jag här i sängen med tobbe! Helt slut efter en underbar måltid, jag gjorde Jossas goda gryta med kyckling, lök, bacon och svamp..muums! Idag har det varit en ganska så slapp men ändå aktiv dag. Imorse var jag uppe med tuppen medan tobbe låg bakis och sov. Jag städade lägenheten och gjorde min goda musli i ugnen.

Sedan åt vi frukost, tittade på någon värdelös film. Efter det kom Luppe, tobbes kompis förbi någon timme och sedan gick vi iväg och spelade lite basket. Usch vad jag saknar baskettiden ibland :(. Efter det var vi ute och gick en promenad, var och hämtade lite kuddar i min lägenhet. Och nu ligger jag här i princip.

Igår var det valborg, började flitigt med att gå på Body Step pass, så sjukt roligt är det, kul när man kan träna och samtidigt gilla det! Sedan på eftermiddagen var det grill på tobbes bakgård med några av hans kompisar. På kvällen sedan ville jag se brasa men det blev inget. Var på fest hemma hos en av Tbs kompisar och sen palla jag inte mer och gick hem. Satt i princip och bara glodde på alla och njöt av musiken!

Jag vet typ ingen som gillar promoes nya låt svennebanan, men jag tycker nog att den är ganska nice! Dock en helt annan nivå än hans tidigare musik! Vi får väl se om det blir en sommarplåga eller ej.



RSS 2.0