Jag är en fontän.

En fontän som bara rinner och sprutar. Jag får inte stopp på det. Jag torkar och nästa sekund är det lika mycket där igen.

Nej era snusk! Jag är ingen sexig fontän. Jag känner mig jätteäcklig. Jag har allergibesvär. Mina ögon kliar. Min näsa rinner och jag nyser säkert när jag sover också. Mitt huvud känns som en pumpa. Jag är så fruktansvärt trött också.

Jag ska inte klaga. JO förresten idag ska jag klaga. Det har varit en tuff dag idag!  Började ganska nice med en god frukost, sedan gick jag på ett BodyPump pass med Camilla. Vi har varit flitiga med träning denna veckan. Efter det gick jag hem duschade. Fick låna tobbes bil och åkte till min lägenhet för att tömma den på grejer. Nu är det endast en fåtölj och en madrass som ska bort. Det jobbiga här anyway är att jag fick bära alla grejer själv till bilen. Sprang i trapporna typ 100 ggr känns det som. Inte nog med det, grejerna måste ju bort från bilen med så nu står allt i tobbes lägenhet. Han kommer få hjärtklappning när han kommer innanför dörren. Det värstaste nu är att allt ska upp på vinden också. Men mer pallar jag inte idag. 

Jag kunde ha dött idag också! Skulle stoppa in en förlängningsladd i vägguttaget. POFF säger det så blixtrar det till, ett svart rökmoln kommer upp och nu är uttagen i väggen pajjade. Sedan ska jag gå in och tvätta händerna på toan. Jaha då va lampan på toan trasig också. Men det var faktiskt inte mitt fel tror jag!! Jaja jag hoppas Tobbe iallafall är glad att jag lever :D

Nu väntar jag på att han ska komma hem och sen ska vill till djursvik på barnkalas :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0