givemefire

Mando, Gbg den 24 april..fucking great!

Vad passade väl då bättre än att komma hem från Vietnam och direkt få deras nya skiva av sin älskling <3


christophedecarnin

Underbara skapelser




















stressinsweden

Nu är jag tillbaka. Frågan är hur effektiv jag kommer va i min blogg kommande veckor, sånt som märks!

Jag hade en underbar vistelse i Vietnam, kopplade av till max i 40 graders värme med många svalkande dopp i havet.
Hets hets i Saigon fick jag också uppleva under några dagar. Många härliga intryck från den stora staden med ca 9 miljoner invånare och 6 miljoner mopeder. Bara att ta sig över gatan va en otrolig upplevelse och nära döden upplevelse också för den delen.

Hur som helst hemma igen. Förra helgen tillbringades i Norrköping. Tobbe kom upp och tillbringa helgen med familjen också. På lördagen var vi ute, förfest med Jossa, Memme, Jessi, Evelina, Jessica, Vickan och några till. Kul att träffa girlisen igen som man så sällan ser annars :) Vi var ute på Hugo, galet mkt folk som alltid! Tacka gudarna för VIP-kön. Sen fick vi för oss att ta en vända till Palace, varit där en gång i mitt liv tidigare, alltid varit skeptisk men det va riktigt kul faktiskt!

Veckan nu har varit hektisk som fasiken. Jag har 5 föreläsningsmaterial att ta mig igenom, första gången man bläddra igenom var mitt huvud ett enda stort FRÅGETECKEN! Nu, efter en veckas slit så ser mitt huvud bara ut som en fet bomb som snart exploderar av information, latin och hormoner hit och dit. Jag har en tenta om 3 veckor och efter det en omtenta på tentan jag missade under resan. Sedan efter det kommer nästa tenta tätt inpå! Såå i maj kanske jag kan koppla av lite!
Tackar mina underbara vänner som hjälper mig så mkt och förklarar allt jag inte fattare. GULD <3

Fredagkväll, Tobbe och Storm var här förrut och förgrogga lite. Nu är de ute och raggar loss kan jag tänka mig. Själv palla jag inte alls en utgång, riktigt skönt att bara få va lite asocial och ligga i sängen med lite bra musik klinkandes i bakgrunden. Nu har jag skrivit av mig lite och ska bara sova sött tills min bejb kommer hem och kryper ner hos mig.

Kisseluuu


RSS 2.0