cosmodags igen.

Ibland är jag hundvakt åt världens sötaste hund. Förra veckan hade jag honom onsdag till fredag och nu är det dags igen, från ikväll till tisdag. Alla tycker jag är helt bäng när jag har honom får då kretsar verkligen mitt liv kring hunden. Sedan jag började ha hand om honom har jag inte tränat en gång under tiden, jag klarar inte av att se hans ledsna min när jag stänger dörren framför nosen på honom. Men imorgon måste jag träna efter helgens chips och pizza så vi får se hur det går..om Ida ska med får hon nog helt enkelt komma hit och dra mig ur lägenheten innan.

Här är han, gullehunden!






sunday sunday

Börjar dagen med att sätta upp min nya bokhylla. Jag är jättenöjd!




lördagförkväll.

Igår var det fredag. Jag hade lite förfest här och sen var det Byttan som gällde för hela slanten. Den konstigaste utgången någonsin. Intriger hitan och ditan men mitt i allt var det ändå kul. Hem gick jag storbölandes och tjöt om att tobbe var världens sämsta pojkvän som förstört hela min kväll och som tillät mig bli våldtagen eller mördad för att han inte sprang efter mig när jag kutade iväg. När han frågade vad han gjort hade jag inget svar alls...för jag hade ju ingen aning, crazy sophie! Aja, idag har vi bara skrattat åt det hela, jag fick sitta och skämmas lite i soffan!
Min stackars bror har ju varit här på besök sen i onsdags. Han undrar nog vad vi håller på med när han får höra om alla tokigheter och minnesförluster. Kan ju hoppas att allt skrämmer honom ist för att inspirera honom!!

Hade egentligen tänkt en utgång ikväll också, men nej nu får det bannemig vara nog. Lite egenpoppade popcorn och ett glas läsk sedan gårdagen får bli min proviant framför den sugande melodiferren på tvn. Kommer antagligen somna under första låten.

Ni ser ju bara hur det ser ut hemma hos mig innan, vad gör vi Jenny? en bra fråga som antagligen aldrig kommer få ett svar.



blus-ginatricot
halsband-hm och mammas gamla
nagellack-makeupstore
klocka-longines


/ SG


I'm back!

Japp nu är det dags igen. Nu ska det bloggas lite, jag har äntligen fått tummen ur röven. Jag har ju 5 veckors ledighet nu så minsta lilla grej som kan ge lite tidsfördriv är varm välkommet.

Nu undrar ni kanske varför jag har det lyx med hela 5 veckors frihet. Det är nämligen så att jag ska på en liten resa i 2 veckor till Kina med familjen och eftersom vi precis har börjat med en 5 veckors kurs i skolan tyckte lärarna att det var lite mycket att vara iväg 2 veckor så jag får skippa den kursen nu och istället kämpa häcken av mig efter sommaren när jag får läsa dubbelt.

Kina...yes det ska bli riktigt häftig resa! Åker den 7e mars och kommer hem den 21e. Vi skall till Peking och en ö som ligger långt söder ut, Hainan. Mamma hade kollat temperaturerna och i peking ligger det på nollan men på Hainan ska det vara sol och 25-30 grader. Värme...äntligen! Vi ska vara 10 dagar på ön med sol och bad och sen i peking resterande dagar är det fullt ös, vi ska till Kinesiska muren, Himmelska fridens torg och Himmelens tempel, vi ska gå på andarnas väg till Minggravarna, besöka Lamatemplet och Förbjudna staden ovh massa mer. Har lite ångest för packningen, det här kommer ju bli den jobbigaste väskan att packa någonsin. Både vinter/vår kläder och sommar - bikini kläder. Usch.

/ SG

We are the world 25 for Haiti!


RSS 2.0