goodiegood

Ojoj vilken härlig helg jag haft.

I fredags var det min födelsedag, fick ett thomas sabo armband av älskling i present, han är bäst i världen, har önskat mig det så länge :) Sedan åkte jag jenny och Cammy till Modehusets öppning och hade förväntat oss världens shopping, men det sluta med noll ungefär! Asmycket folk och en ganska stor besvikelse faktiskt men det va trevligt vi var på ikea och åt lite köttbullar med :)
På kvällen kom nästan alla tjejer hem till mig och vi kollade på idol, firade mig med lite skumpa som tobbe köpt och bara hade jättetrevligt!

I lördags var det dags för inflyttningsfest. Galet mycket folk och plötsligt blev vår stora 2a ett litet råttbo på någon timme! Men det var riktigt trevligt, tack för alla presenter :) Min bror kom även med 4 kompisar från norrköping och sov över. Jossie kom från gbg och överraskade mig totalt, haha skitkul! Storm kom förbi med en inflyttningspresent...En vas fick tobbe öppna och sen va det min tur, EN SLÖJSTJÄRT = fin fin guldfisk! Hihi Boogie heter han och idag gick tobbe, jag och josephine till djuraffären för att köpa en kompis till honom plus lite växter och grus. Nu simmer de omkring och njuter av tillvaron. Känns mycket bra med 2 nya familjemedlemmar, de är så söta men bajsar så jag blir tokig!!!

Klockan 20 kommer camilla och jenny, då är det Ensam mamma söker!









Idag är ingen vanlig dag!

IT'S MY BIRTHDAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


dagen efter.

Middagen med tobbe var riktigt fin igår, vi var på en italiensk restaurang på larmgatan, minns aldrig vad den heter. Men det var riktigt trevligt och gott. Jag åt oxspett som var perfekt lagom rött och saftigt med aiolisås och ugnsstekt potatis.

Efter det mötte jag upp tjejerna hos Camilla så va det partydags! Slutande med en riktigt lyckad kväll och natt för endel av oss ;p

Idag är jag seg, städa måste jag, städa orkar jag inte just nu, har till 16 på mig, det här löser jag. Just nu ligger jag bara så skönt här i soffan med världens mjukaste filt över mig och datorn på magen!

lördagen

OJ OJ OJ...Idag har det varit fullt ös hela dagen här hemma. Först kom Luppe förbi en sväng, efter det kom Ullis och tittade förbi, när hon precis skulle gå kom Tobbes mamma och mormor förbi med lite blommor och fika och sen någon timme efter de åkt kom tobbes brorsa med flickvän. Haha usch så mkt kaffe som har druckit.

Om några timmar ska tobbe man och jag ut och äta gott, igår firade vi ett år tillsammans :)

Sen efter det om jag inte spricker, blir det party med tjejerna. Vad ska man ha på siiig? Får väl bli något löst runt magen så jag kan slappna av ;p


okej, nu är jag helt sko-galen.

Det är ju bara att drömma om men gud vad jag skulle vilja knalla runt i dessa i höst/vinter tider :)





pic, openingceremony - opening ceremony, alexander wang,yuketen

JAAAAAAAA!

Jossa skicka precis en bild på vilka modeller som dinsko ska få in i december och där finns ett par som jag så lääänge velat ha. Det blir nummer ett på önskelistan :)


Den längst ner till höger är min pärla

dag på stan.

Idag har det varit en ledig dag. Klockan 10.00 befann jag mig på plats i stan och började springa runt i affärerna. Jag skötte mig ändå någolunda, det va mkt jag ville ha som jag sa nej till så hem kom jag bara med ett par leggins och 3 svarta kjolar.

min outfit för idag.

min köpta outfit

nu är det dags

Nu åker vinterjackan på. Köpte den för någon månad sedan på Companiet - elvine!


jag är döende.

Jag är döende pga otrolig otur i komination men lite klantighet också. Står i köket och håller på med min korvstroganoff, har 3 plattor på. En med ris, en där jag steker lök och korv och en platta där själva grytan skall ner. När jag stekt klart korv och lök så häller jag över det i min såsblandning och skall börja krydda. I skåpet får jag syn på en burk cayennepeppar, lite sådant blir ju säkert bra så jag skruvar av locket och när jag ska hälla det i kastrullen så slinter jag lite och pepparen ramlar ut på den stekheta plattan där jag hade stekt korv och lök. Pepparen blir till sot på en gång och ångar upp precis när jag tar ett andetag. Så nu har jag cyannepeppar i hela luftstrupen och hostar i ett. Kunde det inte varit socker eller nått? Typisikt med just pepparen det starkaste som finns. Otroligt jobbigt. Har hällt i mig 2 liter vatten men det hjälper inte. USCH, tur som attan att grytan blev god iaf :)

NEJ TILL CYANNEPEPPAR, NI SER JU HUR FARLIG DEN SER UT!

Toga, Lace-up Heel from Opening Ceremony


pic, Knighttcat

jag blir så trött på mig själv.

Att jag aldrig kan göra något i god tid utan alltid vänta in il det sista så att allt blir skit i slutänden. GAAAH jag hoppas det löser sig, det måste lösa sig! Hemlis är vad det är så därför kan jag inte berätta klart och tydligt utan flumma på som jag annars hatar när människor gör!

Aja, dags att börja med mat snart! Det är något annat jag blir trött på, dessa matlådor!

Makes me happy




pic, knighttcat & fashion squad


dagen har varit...

Dagen har varit fullspäckad och lååång. Först praktik 7-15. Till och med lite längre för jag är nog den enda människan på denna planet som lyckas komma klockan 06.10 till jobbet när jag vet om att jag börjar kl 07. Antagligen så var jag så förbannat trött imorse att jag helt enkelt inte kunde läsa klockan fast jag kollade på den varannan sekund i all stress om att hinna. Inte undra på denna stress när jag gick upp 05.40 och sen stack hemifrån 06.00.
Hur som helst, imorgon börjar jag klockan 13.30 såå då ska jag inte va där en minut före är tanken!

Efter min praktik gick jenny och jag en snabbis till bibblan, tröttnade på det och så kom jag på den briljanta ideén om att åka och äta middag på IKEA! Trisst bara att vi dumt nog skulle prova oss på något annat än de säkra köttbullarna. VI fick kyckling som var degig, beasås som var fetare än fett och pomme som va mjukare än potatismos.

Aja, lite handla blev det iaf! LITE för allt jag ville ha var antingen slut eller för dyrt för mig! Men ett par gardiner, en skål, lite kuddar och kuddfodral och en vas lyckades jag fixa!

Nu är det snart sova time!


ledsen.

Tittade över bilder från i somras och hittade den här på mitt underbara nagellack från makeupstore, ringar från lite varstans och armband från förr och nu. Älskade att smycka ut mina händer och armar, men sen så fick jag en allergisk reaktion av smyckena, jag är ju nickelallergiker och sedan dess har jag inte vågat använda något. Det är så sorgligt! Nickelallergi är ju något som aldrig försvinner.

Får helt enkelt bara njuta av gamla dagars bilder.


söndagseftermiddag.

Jag har ingen aning vad jag ska skriva om. Har iallafall storstädat hela lägenheten, tobbe kom precis hem från träningen, tränade så han spydde.

Nu ska jag inte göra ett skit till jag kommer på något.

Pusshej sålänge

förslappad.

Det var en tuff vecka med många intryck på praktiken. Sophie tänkte att nu ska jag bannemig ha en slapp helg och inte göra ett skit. Jag har lyckats och nu är jag helt rastlös en lördagkväll så har jag en hel söndag att ta mig igenom med.

Igår var det idolkväll med tobbe, mina alla favoriter höll sig kvar dvs, mariette, calle & erik :)
Fick för övrigt precis reda på från jenny att mariette, sveriges snyggaste kvinna är lesbisk.

Nu ska jag ut med tobbe på kvällspromenix :)

Här är vad jag lyckas åstadkomma under denna dag

HOCKEYHOCKEYHOCKEY




Hockey på repeat, balla, bra och snygga :)

morgongryning.

Klockan är 08.22, jag har varit vaken sedan 06.50. Jag är en oerhört snäll flickvän som går upp med min lilla pojke och äter frukost fast jag själv börjar jobba klockan 13.30 idag. Nu sitter jag bänkad framför VAKNA till klockan 9, sedan är frågan vad jag ska göra, läsa på om alla ben i kroppen eller ta en långpromenad. Var är min hund? hade jag en hund skulle jag så gärna gå ut men nu tar det emot asså!


Det här är för övrigt mina nya skor från Vagabond

me, myself and I.

HEJHEJHEJHEJ!



det är så roligt.

Ingen, ingen känner igen mig. Inte ens mina bästa vänner här i kalmar. Jag älskar det, att dygnet runt gå omkring och va någon annan men som egentligen är nya jag! Sophie i lugg, trivs oerhört bra, känner mig äldre, snyggare och sexigare än någonsin..EGO!?!

Tack tessan <3

Praktiken har börjat, jag har en ledig dag igag. Var befinner jag mig? Jo i bibblan, det är här man hänger när man inte har något att göra. Bara sitta timme efter timme och knappt göra något. Kommer sakna att vara här nu under alla veckor jag har praktik.

Ikväll kommer tobb hem, han har varit på kurs i sthlm och haft lyx. Trist ensam hemma, jenny var förbi igår och hälsade på vi tittade på Hollywood fruar, sista avsnittet,kom som en chock..bAJS!

Nu ska jag fortsättsa plugga latinska namn på ben i kroppen :)

hej sålänge!

hemma.

Nu är jag hemma i norrköping, dagen har varit lång. Började med en seg föreläsning, sedan bibblan, sedan skolan igen, sedan lång seg bilresa ensam hem till nkpg.

Riktigt mysigt att träffa hela familjen, fick en chock när jag träffade lilla Felix, han hade blivit så lång, skaffat svara coola chinos och fixat frillan riktigt het ;p

Mitt projekt under helgen är nu att snoka runt i hela huset och försöka sno med mig så mkt coola prylar som möjligt. Går väl sådär, hittar en miljon saker men det är många Nej från mamma och pappa. Jag har iallfall samlat på mig 3 stora påsar med guldramar i alla dess slag, storlek, utseende. Hem till kalmar och sprika i  sen!

Lagom till Idol kom Jossie förbi så vi har suttit med familjen och svurit som tusan över att Camilla gick vidare, j*vla skitjury som trodde på henne fortfarande och gav henne typ en hundrade chans istället för att ge stackars Moa en till chans som lugnt hade gått vidare.

Aja, nu är det läggdags! Imorgon är det en ny dag med en mille nya projekt.

J, you go there in kalmar tonight!

NU ÄR JAG TILLBAKA ÄLSKLINGAR.

Hur ska jag ha tid med bloggandet när jag har haft skola up in my ass, det är tv/säsongs premiärer varenda kväll och nördig som jag är styrs mitt liv och min plikt efter Tv:n...
Men okej, idag hade jag min sista tenta, praktiken börjar på måndag och då lär jag nog få lite tid över till bloggen på kvällarna!!

Imorgon åker jag hem till norrköping, på lördag blir det total makeover. Blonda sophie ska bli brunetten med lugg, spännande va? Ojaaa! Ska träffa joss och memm också, känns som år mellan varven!

Ikväll ska tobbs och jag beställa thaimat och mysipysa i nya lägenheten...haha jag vet sjukt dålig uppdatering om lägenhetsbyte men de flesta vet väl redan om det. Bort med fabriksgatan och in med lorensbergsgatan.

Pussss


hejdå blondin.

RSS 2.0