NO...

I've already got one!!!



Den skulle man ha när slisken närmar sig.


trashisbeautiful









I'm in love. HItta detta hos knighcat.

lovelythursdaynight

Nu är jag hemma, satte precis på nagellacket på fingrarna så det håller på att torka! Festa till det lite med orange, svart och silver blandat! Ikväll har jag varit hemma hos Lina med Ullis, Emelie, Bosse och Zappe. Det va så trevligt, vi åt hallon&fläderpaj med vaniljglass samt kolla på Greas. Den filmen kan man rulla igång hur många ggr som helst i princip. Annars idag har jag varit i skolan, Ulrika kom förbi och vi åt lite mat, prata lite snusk och plugga lite sååå allt är väl som det brukar.

Oh jag har sett massa bilder och repotage från modeveckan. Ens shoppingbehov minskar ju inte direkt, gud så mkt häftigt jag vill ha. Det sjuka är att jag blivit en så otroligt stor konsument av mat. Mat, mat, mat...är ju nästan i affären en gång om dagen. Som tur är handlar jag ju bara en massa nyttigheter, frukt och grönt av alla dess slag :)

Godnatt mina vänner <3

homecomingday


Imorgon kommer Tobben hem! <3


Imfuckingreat

Gick upp 7.00, mötte Sara och Maria vid badet 7.30 och simmade en timme innan skolan. Det är så himla skönt att simma på morgonen, allt är nersläckt och ljus är tända lite här och där i simhallen.
Inte nog med det så tog jag mig dit ikväll också på ett pass. Nu kan jag somna med gott samvete.


cabelandflexchaos



sladdar och kablar gör mig galen. trådlösa värld, utveckla dig ännu mer.


Abrandnewday

Godmorgon!
Vad skönt det är när man vaknar pigg, går upp i tid och slipper det där förbaskade snoozandet som bara gör en tröttare.
Iallafall en underbar frukost har avnjutits även idag och jag har tagit fram sina favorit randiga tights.
Skolan klockan 08.00-16 idag och ikväll ska jag gå och titta på linas nya lägenhet, den ska tydligen va jättemysig!

Nu ska mascaran på och sen ska cykeln rullas.


welcometomyrichworld

Jag är en rik student, jag tror att jag är det iallafall.
Efter frukosten åkte jag till bibblan, plugga lite. Sen blev ullis och jag så hungriga...haha palla laga mat en söndag...NÄÄÄ!  Vi tog bilen och rulla till IKEA, Avnjöt ikeas meatballs! Ikväll kom Ullis och Lina förbi, vi beställde thaimat och njöt av smakerna och lukterna! Underbara tjejer, vi är så otroligt lika och ändå totalt helt olika så det inte finns

Love ya girlies <3


Ulrika, Lina and Me.

Imgoingtovietnam









Vitenam, 10-27 feb. Kanske inte så mkt att ha, men det funkar bättre än gråa, kalla, regniga Kalmar ;p


dayafterdaybefore

OJ! Klockan är 08.58, före den tiden har jag redan hunnit ta mitt p-piller, gå på toan, bjudit in Ullis en liten snabbis men hon va inte så sugen på att stanna och så har jag pratat med tobbe han ringde en kortis. Nu ligger jag här lyssnar på "Stora soven med tobben" och häver i mig en kanna vatten.

Igår var det riktigt skoj. Ulrika och Lina var här hos mig/(tobbes ställe) och vinet flödade, popcornen poppade och chipsen doppades i dippen. Sen var det delade åsikter om var vi skulle gå, så jag vek ensam av vid Kåren medan de andra traskade vidare innåt city. Träffade Fisnik i kön så snabbt och snärtigt trängde jag mig igenom kön och klängde mig fast vid hans sida. Inne på kåren träffade jag någ nästan hela klassen och Emelie, hon var så söt i sin outfit med mössa, skidglasögon mm. Det kanske ska sägas att hon var på after ski sittning before the real party. Iallafall så hade jag en riktigt bra utgång och dansat av mig ordentliget. Ullsan och Lina skulle sova hos mig men jag vet inte var det brast i kommunikationen. Jag får träffa dem senare, prata igen gårdagen över en pizza.

Nu ska jag återigen sova och efter det äta mig en riktigt god hotellfrukost. Allt kommer finnas med på bordet, men något kommer fattas på andra sidan om bordet. Tobben han drog minsann ifrån mig för en vecka i Åre, jaag förstår inte att han hellre väljer det framför mig... ;p Hoppas iallafall att han får en underbar vecka och det tvivlar jag inte det minsta på.

Adjökens gott folk.




 


weekenddresses














Tufft

walking

Phuu, nu har jag varit duktig. Tobbe tog fram extra vikter till mig man kan sätta på benen och armarna när man går/springer. Så duktigt och flitigt satte jag fast dem runt mina ben och gick raka vägen till gymmet, skrev upp mig på massa pass för nästa vecka och sen tog jag en 45 minuters promenad. Nu är jag totalt slut, bra skit det där asså! Ska strax hoppa in i duschen och sen blir det plugg och matlagning för hela slanten.

Ikväll blir det hemmakväll med Tobbe. Imorgon åker han till Åre och blir borta en vecka. Jag hade så gärna velat följa med med kan inte missa mer i skolan än vad jag redan kommer att göra.

En hopp in i duschen  nu då kanske!


livingdead

Ikväll var det tufft. Box-pass vågade sophie sig på!
Det gick ändå förvånandsvärt bra! Men träningsverken kommer jag nog inte undan. Sexiga Ullis och jag hade iallafall jätteskoj!

Jossie, mysipys att äntligen få höra din röst igen också, usch så mkt det varit sista tiden men nu jäklar ska jag pussla ihop all min tid så fint och bra så att alla får sin del av mig <3

Andra Aveny dags nu! Mm den serien har jag inte missat ett ända avsnitt av och tänker inte missa nått heller :)




sickly-sweet

Vilken dag, äntligen fick man sova ut, tb och jag gick väl upp rund 12 tiden. Sedan invigde vi bordet med en underbar frukost. Fixade iordning oss lite snabbt och tog hojarna ner till kalmar city. Där blev det shopping shopping shopping!
Så sjukt mkt shopping för tobbens del och inte dåligt med fina grejer vi hitta. Man kanske inte får men jag gör det ändå, skryter om min pojkvän, för herrejääävlar så snygg han blev i allt :D

Allt som allt fick vi ihop två tröjor, två t-shirts, ett linne, en cardigan, ett par jeans och ett par tuffa shoes.

Nu ska jag smälla i mig lite paj och sen är det bio med tjejerna!


tonightninesvt


P3-guldgala 2009

sophielovetorbjörn



JohnnyDeluxe

forallgirls





lite ögongodis. eller?

saturdaymorningbreakfast

Godmorgon.
Nyvaken och färdigduschad. Sitter här med min tallrik gröt och spotify. En underbar lördagsmorgon.
Idag kommer Emelie till Kalmar. Ska träffa henne runt 12 så blir det väl en rundtur i staden och lite annat skoj!
Igår var tobbe och jag uppe hos fisnik och spela kort. Alltid så kul att regera! Sen gick vi ner till oss igen och gjorde scones och te, det är bra skit alltså!!

Hej sålänge!


paintedbynumbers



Fridaynight. Attitude.

fuckingfrightfulwonderful


lovelovelove

Ineedahovercraft

Helgen är här och allt känns då bra.
Veckan har varit hektisk med tentaplugg, hade tentan igårkväll och det kändes riktigt bra, skrev 12 sidor så något vettigt måste jag väl fått ur mig! Efter det tog jag en lång och hemsk promenad till Ikea där jag mötte tb och så köpte vi bord och stolar, så nu äntlingen slipper man sitta och äta och spilla i soffan! :)

Idag har jag varit och ätit Kina buffé med Lina och Ullis, omöjligt att inte bli mätt alltså. Jag har varit och hämtat alla mina skivor som beställdes för ett tag sen med, nu ska det lyssnas på musik minsann!
Bordet är inborrat i väggen och på plats, stolarna är monterade!

Nu är det matdags!


everything is going well, I need a hovercraft.


relaxandsnacks

Igår fick jag avnjuta en helt underbar upplevelsejulklapp!
Underbara Tb hade bokat in oss på ett hotell där vi fick relaxa tillsammans, bubbla och basta samt avnjuta lite god dricka och dipptallrik. Det var så himla mysigt <3

Lugnet före stormen, för nu är det tentaplugg fram till Torsdag!


spotify

Jag älskar min pojkvän, har jag sagt det förut? JAG ÄLSKAR MIN TB!


Spotifyformetoo.

vagabond


Ett måste från Vagabond.


Ett föredetta måste.


pleasureandsadness

Sista kvällen i Norrköping. Imorgon återvänder jag till Kalmar. Ska bli riktigt skönt, har nog aldrig kännt mig så efterlängtad heller! Dock är det med lite vemod, finns så många jag inte hunnit träffa här hemma. Fluggis, du är den jag just nu saknar mest. Får så dåligt samvete att vi hörs så lite. JAG ska bättra mig, lovar, det får bli ett försenat nyårslöfte!


woulddieforit





Min kära väninna Josephine skicka dessa till mig, kommer dock inte ihåg varifrån de kommer. Men underbara va??

thestoryoftheimossible


Skiingsweaty

Va härligt det är att åka skidor när solen skiner och snön bara glittrar, det är såhär lagom kallt ute och man får en massa härlig motion.

Ja typ så härligt va det för mig idag! Solen sken, snön den glittra, lagom kallt var det också bara att jag va klädd för 40 minus så jag blev genomsvett direkt, tog fel väg så jag fick bara en massa uppförsbackar föruom sista backen som kan jämföras med en svart pist, där kom  jag i 200 km/ h och ser en massa grus framför mig, finns det nått jag kan göra? Nej, så där volta jag totalt. Allt som allt blev det tre markkontakter för mig :)

Men jag ska inte klaga, älskar snö och fick en jättehärlig dag!



twodaysbaby



Missyou!

Imgettingdepressed, becauseiwantitsobad

Jag vill ha ALLT från Tradera.









RedWingShoes8131OroRussetPortage


skiingloss.

Underbart, verkligen! Imorrn ska jag ut igen.


hedislimane, somewouldsayporn













Call it what you want, i call it fashion.

studyhardnot.

Hej Kära vänner!

När jag väl börjar plugga så går det undan, men jag är så fruktansvärt seg i starten.
-Ska jag börja nu kanske? Nää...finns alltid en massa småsaker jag vill få ur vägen först.
Som nu tillexempel, sätter mig vid datorn öppnar ett Word dokument och ska skriva om Eriksons utvecklingsteorier.
Men just det, jag måste ju fixa lite till på min blogg och sen är det ju lunchdags och efterdet skulle jag faktikt till golfbanan och åka skidor, jaa allt sånt är ju bara MÅSTEN! Det kan jag ju inte skita i. Kommer ju faktiskt en morgondag och då kan jag ju lika gärna plugga dubbelt så intensivt!!

Men faktum är ändå, att hur mkt jag än undviker mina böcker så lyckas jag ganska fint på tentorna ändå!


Imissing.

Nu vill jag inte längre här..Nu vill jag till kalmar. Nu vill jag träffa Tb. Nu vill jag träffa Ullis & Lina. Nu vill jag äta en god frukost. Nu vill jag cykla. Nu vill jag träffa bosse. Nu vill jag ligga på hjärtan.

Jag har flera hem! Typ 3.
Jag har flera vänner! Typ 305 enlig facebook.
Jag har flera känslor! Typ många.
Men jag har en, bara en pojkvän..wihii!


2009.

Jag är tillbaka,
Nytt år och ny blogg / VEMSOMHELST.


RSS 2.0