JAG ÄLSKAR MIN POJKVÄN!






haha förlåt!

Jag gick igenom mina mobilbilder imorse och hittade denna fina bild på Markus. Förlåt mig för att jag lägger ut den men den är SÅÅ rolig! :)

Hata mig inte!


basket!

Oooiiihhhhoiiooo!

Igår äntligen fick jag mig min basketboll, nu vill jag inget annat än ut och spela!

Någon som vill vara med? :)


happy birthday!

HAPPY BIRTHDAY TORE!

Yesbox, idag är det ingen vanlig dag för idag är det tobbens födelsedag. Inatt var jag så exalterad över denna dag så både tobbe och jag sov ganska så oroligt. Han var uppe vid 3 och drack Oboj, det säger ju endel!

På morgonen vaknade jag vid 6 tiden och tog fram ett grattiskort ja hade gömt bredvid sängen och la på kudden bredvid tobben, han vaknar lite yrvaket och fattar ingenting förän efter en liten stund. Efter det får han lite småpresenter och champagne. Sedan springer jag iväg till bageriet och köper färska frallor och en tårta som jag lyckas gömma så fint i kylen så han inte märker. Efter frukosten tar jag fram tårtbiten får han avnjuta den innan Storm och Fisnik kommer och grattar honom :)

Sedan drar de till bibblan och jag börjar pynta hela tobbens lägenhet med ballonger och serpentiner. Sedan drar jag ner till stan och fixar en till present lite snabbt som jag glömde köpa. Sedan satt jag duktigt och bara väntade på att han skulle komma hem men handen på datorn för att direkt han kommer innanför dörren sätta igång låten Happy Birthday med Stevie Wonder. Han fick typ en hjärtattack så jag tar den lilla överraskningen positivt!

Efter det tog vi med oss champagnen ut i solskener och sätter oss vid en ek i en park och skålar i solskenet. Helt underbart. Efter det tog vi en runda till stan och åt buffé och sen satt vi ute vid hamnen i solskenet.
 
Nu har vi sovit en stund och nu ska jag fortsätta underhålla tobbe tills klockan blir 30 april!

SO LONG!!!






ibland blir jag så trött på kalmar.

Jag är ute i sista minuten som vanligt. Tobbe fyller år imorgon och jag inbillar mig såklart att hitta något fint till honom IDAG - I KALMAR!
Jag tänker inte säga om jag gjort det eller inte, man vet ju aldrig om han är inne och läser min blogg. Men usch, det är ju inte direkt att man kan välja och vraka mellan presenterna. Jag hoppas han blir lite halvnöjd med mina påhitt iaf :)

Har precis bokat resa hem så den 7-10 maj besöker jag åter NKPG! Då ska jag till BB och kolla vad det blir för schema i sommar, jag ska på släktkalas och umgås med jossie självklart!

Nu ska jag bära upp en massa skit på vinden, tobbe och jag bor på 30 kvadrat, vi har kommit på att det funkar inte ha en massa bråte liggandes överallt så jag ska överraska honom med en nystädad och tom lägenhet hade jag tänkt :)

Sedan ska jag iväg på Bodypump!


måndagsklubben.

Har haft rekord i meningslös dag. Först var jag i skolan 11.30-12.00 heeelt i onödan. Sedan var ena föreläsningen inställd så då satt jag hemma i 2 timmar och kollade på apor, noshörningar och bin, gav inte särskilt mycket det heller. Sedan var jag på föreläsning från kl 14-16, heelt meningslöst det också, jag frågade Camilla vad vi egentligen gjorde där. Hon svarade så klokt "Vi är ju på bildlektion" Det var precis vad det var. Alla satt och ritade i sina anteckningar, tror inte någon brydde sig om läraren ens för en sekund. Så hemskt det låter, men när lärarna envisas med att ta upp samma gamla begrepp föreläsning efter föreläsning så får de faktiskt skylla sig själva.

Nu väntar jag på tvätten, sen ska tobbs komma hem och laga mat åt mig och efter det är det åter dags för MÅNDAGSKLUBBEN :)

Dvs vi tjejer som ses, har det najs och lirar lite bowling emellanåt . Jag är bland nytillskotten i klubben och har absolut inga planer på att lämna den :)

TJING!


nice very nice...

Vädret är helt underbart. Varit ute hela dagen med mina underbara vänner och solat totalt.
Vissa av oss har bränt sig mer än andra ;)
Nu kom jag precis hem från grill och kubbspel vid stranden, riktigt nice det också!
Snart börjar robinson, hoppas på att Maria kommer hit snart och kollar med mig.

Hoppas ni njuter lika mkt som jag dessa dagar.

Puss&kraaam :)


whatthefuckamisaying

Sa jag att jag såg fram emot träningsvärken idag?
Glöm det, fruktansvärt är det! Jag övervägde tillochmed om jag skulle gå på toaletten förut eller skita i det för det är så fruktansvärt jobbigt att känna krampen i låren när jag böjer mig ner för att pricka arslet mot sitsen.

Nu funderar jag stark på om jag skall ta mig ut och springa ikväll och träna bort träningsvärken som säkert kommer ge sin tio dubbla effekt imorgon istället.

Fortsättning följer...


funfun...notnot!

Det är så kul när man går in och kollar sitt besöksindex på bloggen och ser att ungefär i snitt, 2 om dagen läser den.
Men jag får baske mig skylla mig själv också när jag från och till är så usel på att skriva i den.

Har verkligen haft fullt upp i skolan de senaste veckorna med tenta efter tenta, vecka efter vecka.

Nu läser jag världens tråkigaste och mest meningslösa kurs någonsin, så jag tänker inte lägga ner en sekund mer än vad jag behöver på den.

Jag, Ulrika, Ida och Camilla var på bodypump förrut. Har fasiken inte haft tid att träna heller de senaste veckorna så känns helt underbart att få svettas lite igen och få känna den efterlängtade träningsvärken imorgon.

Nu väntar jag på att tobbe ska komma hem så ska vi laga ihop lite couscousröra och kycklingfilé. Mums!

Hejdoooo :)



RSS 2.0