ROK IT

Det är ju fantastiskt väder ute, varmt och gottigt. Snart kan jag börja använda denna kavaj/jack-liknande sak jag köpte vintage på ROK IT i London. Älskar deras butiker och är absolut värda att besöka. Jag gillar modellen och framförallt tyget. Ett riktigt kap från Londons gator. Det var roligt när jag provade den också för den var galet trång vid handöppningen så när jag väl kört igenom händerna fick jag inte ut dem. Där står Sophie snopen i en tvångsjacka. Josephine och jag fick stå och slita i säkert 15 minuter.  Mina händer var helt röda och ömma efteråt. Direkt jag kom hem var det bara att ta fram saxen och sprätta upp...men det var så värt det!

GYMMET

Det är så jäkla skönt att ha kommit igång med träningen. Gillar passen och instruktörerna. Nu är det en varm, svettig och glad Sophie som ska in i duschen och sen krypa ner framför tvn! Hoppas ni haft en bra tisdag alla.


BOKREA

Jag verkligen älskar bokrean. Jag älskar böcker. Tyvärr är jag från och till väldigt dålig på att läsa. Men när jag väl fastnar i en bra bok är det magiskt. Igår fick jag tag i Patti Smiths bok Just kids. Nu har jag hennes musik på i lurarna och ger mig in i bokens historia.


SÖNDAG 26

Jossas moster har varit här under helgen och det har varit mycket trevligt och underhållande. Vi har gått omkring i Majorna, på stan, ätit gott och kollat Mello. Fantastiskt väder dessutom! Ikväll ska Josephine, jag och Simon spela Bingolotto, kanske har spelat det två gånger tidigare under hela mitt liv och det var säkert över tio år sedan...hoppas på rejäl vinst.


TRIGUEROS

Idag följde jag med Stephanie till Billy på Trigueros. Hon blev jättenöjd med tatueringen och jag har bokat min första tid. Snart ska Soppi gaddas för första gången. Kändes som ett bra ställe och Billy var enormt trevlig. De diggade verkligen min idé jag har också.

PICS

Litet urdrag bland oändligt många bilder :)

VÅRSOL

Idag är det helt underbart väder. Jag har varit och tagit en rask långpromenad i Slottsskogen, riktigt mysigt där!


SVENSK MARK

Då var man hemma igen. London levererar som alltid. Det har verkligen blivit Josephines och mitt ställe. Camden market, Covent Garden, Notting Hill, High Street Kensington, Brick Lane..finns hur mycket underbara ställen som helst att besöka och man tröttnar verkligen aldrig. Det enda jag har problem med är den riktigt grötiga engelskan. Det liksom slår lock för öronen på mig när de öppnar munnen, det kan vara jätte vackert men jag hör inte vad de säger! Imorgon kommer bilder.
Middag på Smollensky's

HEJDÅ GÖTEBORG - HEJ LONDON

Om ett par timmar ger sig Josephine och jag iväg. Väskorna är packade minimalt för att på hemvägen kunna fyllas med nya smaskiga saker. Senast jag var i London var 2008, tiden går så sjukt fort och det är inte en dag för tidigt att hälsa på igen..självklart med min gamla Londonbo Joppi.
Bilden är sedan 2008 utanför världens bästa ställe - The Camden market.



LONDON CALLING

Imorgon lyfter planet. Josephine och jag sticker iväg en vecka till London. Dammit vad jag längtar. Har varit så mycket med flytten till Göteborg att jag liksom inte hunnit tänka på London. Vi ska bo bredvid Oxfordstreet, hur bra är inte bara det. Känna pulsen i stan, kalasa på kvällarna, äta världens godaste bagels och självklart hinna med en hel del shopping också på våra favoritställen!
Idag är det ju för övrigt alla hjärtans dag. Jag tycker själv det är en ganska kommersiell högtid. Kärlek kan man visa varje dag. Hade jag dock haft pojkvän nu så hade jag säkert älskat spektaklet. Anyway, vill någon ses ikväll för att äta pannkakor med mig så hör av er. Jag är rysligt sugen på pannkakor med sylt <3.






MARRAKECH

Hittade en supermysig butik på Kaserntorget. Marrakechdesign är namnet. Fick känslan av att vara bland basarerna i Egypten igen. Puffarna i butiken låg runt 1000-lappen i pris medan jag köpte mina runt 100-lappen i Hurghada!

 


NY VECKA

Jösses, imorgon har jag varit i Göteborg i 2 veckor. Tiden går sjukt fort. Igår var det verkligen hemmadag och sängläge...mys tillsammans med Josephine och Simon. Nu ska jag slira om från sköna goskläder till promenadkläder. Dags att upptäcka.

HÖG KVALITÉ PÅ OSS


KALASA I GÖTET

Hann aldrig skriva igårkväll men jäklar vilken lyckad kväll. Träffade så många härliga vänner till Josephine och sen gick vi alla till Apartment No 4, en ganska ny klubb, där vi kalasa på ordentligt. Idag är jag seg men väldigt glad :)

 


FLÄTAN SOM SITTER

Jag fick rycket imorse och ville ha en lång smal fläta under mitt vanliga hår så Joppi vaxade fast lite löshår och gjorde fin fläta till mig!


LEDTRÅD

Den 24e ska jag iväg och ordna med lite saker. Mer säger jag inte utan ni kan ju fundera med hjälp av bilden!

HÅR OCH NAGLAR

Idag har vi knallat runt på stan, jag har köpt en sprayburk till morgondagen...färg återstår att se för er. Josephine har varit och fixat naglarna hos underbara tjejer mitt i stan och nu sliter vi för fullt här hemma med Joppis hår, gammalt ska ur och nytt fint ska in!


PARKEN MED BRÖDET

Igår var det supertrevligt. Var ute och åt med Brödet aka Emil, en bekant sedan många herrans år. Sedan körde vi stenhårt på musicquiz...gick ju dock förjäkligt pga att vi babblade så mycket och totalt missade hälften av alla frågor...måste ju liksom berott på det :P Parken var stället vi hängde på. Nu är det fredag och Josephine är ledig fre, lör, sön så nu har vi tagit helg!!!

LANA DEL REY

Går i ett här hemma. SJUKT BRA.



LONDON BABY

Om en vecka åker Josephine och jag till London. Hotell vid Oxfordstreet kan det bli så mycket bättre!? Nu ska jag till Haga vänner. Min kropp är näst intill avliden, värker överallt men det är härligt..typ! Fortsätt kommentera snälla ni som läser bloggen. Jag vill veta vilka ni är.

SNÄLLA SNÄLLA UNDERBARA NI

Jag vet att det är en del som läser min blogg och det är jag enormt glad över..men jag har verkligen ingen aning om vilka ni är. Så snälla snälla underbar, kan ni inte slänga iväg en kommentar med ert namn och det vore skitkul om även ni hade någon hemsida/blogg jag kan gå in och kika på :)
Kraam

SPRAYBURK

När jag var liten ville jag alltid spraya håret i olika färger och sen såg man förjäklig ut. Men nu ska jag banne mig in i träsket igen. Funderar på att köpa lite sprayburkar till helgen, gå loss totalt och låta fantasin flöda.

LE PETIT

Kom precis hem. Har varit och fikat med Josefine nummer två. En tjej jag lärde känna genom mitt ex. Hon tog mig till Le petit café i Haga. Mysigt litet ställe med typiskt Hagastil. Vi babbla på utav bara sjutton och hade väldans trevligt. Nu ska jag slira om från klackarna till träningskor. Ska möta Joppi när hon slutat jobbet, hänga med när hon fixar naglar och sen ska vi och dansa fuego igen.

 


SHAKE THAT AS BABY

Det var tufft, svettigt och pulserande men fasiken vad kul. Skaka rumpan kommer nog bli min nya favoritsysselsättning. På det imorgon igen men nu blir det temys med jossa och sen sova gott!

SLOTTSSKOGEN

Idag har joppi och jag varit i Slottsskogen och promenerat omkring. Skulle tittat när sälarna blev matade men det är ju så förbaskat kallt så vi orkade inte vänta. Bara längtar till våren och sommaren, då blir Slottsskogen mitt andra hem. Ikväll ska vi iväg på Dans fuego, ett pass som Friskis har. Då ska vi shakea med aset ;)


KAPET

Här är kapet jag fyndade på Topshop!


SÖNDAGSPULS

Wow, det finns ju faktiskt levde själar utomhus på en söndag. I Kalmar var det totalt dött och öde, snacka om söndagsångest. Här går spårvagnarna fulla och folk vågar sig ut :) Kom precis hem från stan, Josephine och jag har varit på bio och innan det en snabbkaffe på espresso house. Nu är det sovdags.


KVÄLL I BANANENS TECKEN

Ikväll har vi svullat taco och för mig och Joppi är banan ett måste bland tillbehören! Efteråt gjorde jag en paj med banan, passionsfrukt, choklad och till det serverades mangoglass..mumsfilibabba!

KALLT VAR RÄTTA ORDET

Gaaaah, det är så vansinnigt vidrigt kallt ute. Jag klär mig, en miljon lager. Mössa, vantar, halsduk och hela köret men det hjälper ju banne mig inte. Skulle egentligen till Borås idag men min bitch Daniel avböjde hela tillställningen så det blev en sväng på stan...igen! Gjorde ett riktigt kanonkap..den som väntar på något gott är allt jag säger just nu! Ikväll blir det att hålla sig inomhus. Joppi och jag ska laga mat och sen planerar jag göra en överraskningsefterätt till henne. Lär nog sitta bänkade framför Melo också, kommentera, klaga och kanske berömma.

GREK I STAN

Jag har det bra här inne i värmen men nu ska jag hoppa på vagnen mot Grekland närmare bestämt Lilla Tavernan. Mums.

 


TINTIN

Mötte Josephine för en fika på Tintin innan hon började jobbet på. Provade banankaka och nu är jag helt såld. Sen tog jag 1an till Frölundatorg. Nu är jag hemma och ikväll blir det grekiskt i Linné!

 


BILD


BILD


SOL I GÖTET

Dagarna rullar på och jag gillart. Fantastiskt fint väder men så in i bomben kallt. Idag tog jag en sväng in på myrorna, fastnade ett bra tag där inne...bland annat hittade jag denna jacka jag blev förälskad i men ändå inte köpte. Vet inte om det var bra eller dåligt men jag har ju sagt att jag ska hålla i pengarna innan London så det är väl bäst att göra det. Sett flera kändisar idag, de flesta kan man nog kalla B-kändisar men ändå! Nu har jag gjort Broccoli- och fetaostpaj joppi och jag ska vräka i oss av.
Bloggen ska krångla hela tiden, nu kan jag inte lägga upp bilder för de väder sig på sidan...vad beror det på, någon som vet?!

MORGONSTUND HAR GULD I MUN!

Idag slet jag upp Jossa och vi tog en härlig morgonpromenad längst vattnet. Synd att det är så svinigt kallt bara. Men det satt fint med en superfrukost sen!


LYAN

Här är Joppis och min underbara lägenhet. Haha Josephine har varit noga med att förtydliga att så länge jag bor här också är lägenheten lika mycket min! Bilderna gör den tyvärr inte riktigt rättvis men det får ni alla ta!
sötaste hallen!
minitoaletten, lika söt den!
Min provisoriska säng, från soffa till madrass haha jag har aldrig varit kräsen och gillar att ligga lågt ;)
Stort härligt kök
Snyggköket

SÅLD

Innan min kära vän Erika flyttade från Kalmar så fick jag bli ägare av lite nagellack hon inte längre ville ha. Igår satte jag på mig det ena och jag är totalt SÅLD! Svårt att förklara hur det ser ut i vekligheten, lite åt det mjölkvita hållet med lite mintgrön/lime/neon touch. Så jäkla snyggt enligt min mening...vad tycker ni? :)

JAG ÄR HEMMA GÖTEBORG!

Jag är banne mig hemma nu. Göteborg är en fantastisk stad. Det är min andra dag och det känns rätt så in i sjutton. Igår tog Josephine emot mig med öppna armar. Hennes underbara lägenhet har nu även blivit lika mycket min. Jag ska senare försöka lägga upp lite bilder. Nu sitter jag på spårvagnen hem och Norrköpingstjej som jag är i botten känns spårvagn helt rätt för mig! Idag har jag yrat omkring i staden och lunchat med joppi. Supergod ceasarsallad på Pour Bon. Var även inne på friskis&svettis så imorgon ska jag dit och fixa medlemskap. Livet känns riktigt bra. Nu ska ni få följa Sophie i Göteborg.

RSS 2.0