blinka lilla stjärna

Fredagkvällen lider snart mot sitt slut. Har borstat tänderna, tvättat bort sminket och klätt av mig. Nu ligger jag i soffan under världens härligaste filt och väntar på att tobb ska komma hem. Han är med vänner på byttan ikväll.
Under tiden roar jag mig med en livekonsert av Muse, de är för grymma asså!
Jag kom nyss hem från Erika. Hela gänget har varit där ikväll. Druckit glögg och must samt ätit lussebullar och pepparkakor och tittat på idol. Ikväll åkte min älskade mariette ut. Inte jätte jätte ledsen faktiskt, var lite väntat och Calle är kvar så det är ju toppen.

Annars idag har jag varit i bibblan och pluggat mikrobiologi. Jag har även varit och simmat, 4e dagen i rad nu och imorgon skulle jag visst få med mig tobbe också. Bara att hoppas på att hans tillstånd är stabilt!

Godnatt och puss på er alla!






onsdagkväll till torsdagmorgon.

Igår hade Sara sin fest, det var riktigt trevligt med mycket god mat samt trevligt sällskap :) Vid tolv slaget drog vi ner till stan för att festa lite på harrys, det var väl sådär. Mycket folk men ingen äldre än 16 kändes det som.
Roligaste hände ändå när jag skulle gå och en av vakterna börja ragga på mig, slutade med att han trodde jag va läkare och den ENDA söta läkaren som någonsin existerat :)

Idag var det segt att ta sig upp men jag lyckades komma i tid till sjukhuset. På dagens schema var det obduktion som gällde. Mycket märklig och annorlunda känsla, att komma in i ett ljust rum med en uppfläkt död, äldre man mitt i rummet. Det var otroligt häftigt och intressant samtidigt som man i stunden allvar knappt fattar att det är sant. Känns mer som en modell än ett riktigt lik. Lukterna som kom från och till var väl sissodär men det gick absolut att utstå dem. Bilden jag innan haft om obducenter har för övrigt helt förändrats. Jag har alltid tänkt att det är mycket speciella, sjuka människor rent ut sagt som kan tänka sig att jobba med lik. Efter idag har jag helt ändrat uppfattning. Obducenten vi hade var riktgit grym och professionell. Man fick känslan av att han verkligen behandlar de döda människorna med otrolig värdighet och ser sitt jobb som en chans att verkligen kunna få hjälpa till in i det sista. Underbart.

För övrigt idag har jag målat om en pall, skulle iväg och slänga massa skräp med bilen och så lägger den av mitt i en korsning. JIPPI, tobbe jobbar och kan inte komma förrän vid lunchtid. Jag sitter i bilen en timme tills tobb kommer och mastern lyckas laga bilen, stor cred till honom.

Nu ska jag iväg och simma, 3e dagen i rad, lovande :)


dags för fest.

Det är härligt med lite aktiviteter mitt i veckan. Ikväll blir det födelsedagsfest hos Sara 22 år GAMMAL och därefter utgång. Har varit opepp hela dagen, men nu jävlar är jag laddad! Segt som tusan bara att vi ska till patologen 7.50 imorgonbitti och vara med på obduktion, man vill ju inte direkt stå och vara bakis i liklukter :S
Men det där får lösas på något bra sett, hitta en lagom nivå på drickandet ungefär!

Jag har dessutom köpt en jättefin svart klänning med puffärmar på B.B som jag ska ha kvällen till ära.

Trevlig onsdagskväll!

PUSS

The coral..mumma!

Träningspasset avklarat! Har slagit mig ner i soffan för 4 min vila, sen bär det av till stan med flickorna!

Den här, den här låten ligger ETTA på sophies lista just nu. Den är så fin och härlig att lyssna på :)


meet me halfway

Ge den några gånger, och sen är ni fast! Älskar deras nya låt.


Träningsvecka.

Nu äntligen har Ida och jag satt igång. Nu är det stenhård träning varje dag första veckan här, sen trappar vi kanke ner till varannan dag. Men soffpotatis-sophie skall väck! Känns helt underbart, jag är jättepepp :)

Ser er på nautilus ;)

KRAM


Anorektalveckan.

Ämnet har varit förstoppning, diare, gaser, analkuddar, urinering, analspasm osv osv från morgon till kväll hela veckan. Det är ju ett sjukt roligt ämne att diskutera men fruktansvärt tråkigt att studera. På tisdag har vi vår muntliga examination men istället för att plugga lindrar vi ångesten med buffér, shopping, fikastunder och allt annat som kan tänkas.

Söndagkväll,men faktiskt inte så jätte mycket ångest som jag normalt brukar ha. Kom precis hem från en liten umgänges stund hos Erika, mkt mysigt och trevligt.

Nu skall jag slita tv-spelet ur händerna på min kära pojkvän och tvinga med honom på lite söndagsfilm ist!

Trevlig söndag!
 

lördagkväll.

Kan ju inte säga att jag är 100 procent taggad för fest ikväll efter att fått munnen full av bajsigt fiskvatten. Hur det gick till orkar jag inte ens berätta.

Men här sitter jag med smyckade armar, guldtoppen på och plattat hår! Vi får väl se hur pass långt in i dimman man kommer. Måste tyvärr plugga som en dåre imorgon så jag tar mig nog inte igenom dimman utan snarare backar ur den!

Trevlig lördag alla!

älskar

Låten är bra och sir elton john är så jäkla ball, älskar allt med honom här!



RSS 2.0