Man får ju passa på!

Igår åkte tobbe och jag till Böda Sand på Öland. Mamma, pappa, felix och 2 kompisar till honom hade bokat en stor jättehärlig stuga där fredag-söndag. På kvällen bjöds det på grillning och idag har vi solat på stranden och vid poolen. Dock var det kanske inte det tropiska värmen på 30 grader som bjöds! Jag har dessutom under helgen blivit genomförkyld och missbrukar näsdukar totalt!

Pic'










Nu är det på riktigt.

Tobbe och jag smög iväg till KTC förrut för att jag äntligen skulle få sticka på riktigt. Min pojke är den bästaste i världen som ställer upp en kväll klockan 21.00! Det gick skitbra och blodet strömmade in i röret :)


YES!

Tobbe och jag satte på oss våra allra finaste leenden och smöret bara flöt ur våra munnar, men det fungerade ju också. Nu är lägenheten vår, helt underbart! Om typ 2-3 veckor blir det inflytt. Jag är så ivrig så har redan fyllt 5 flyttkartonger, haha tobbe blir tokig på mig att vår lilla lya nu får tillfället ska va helt proppad av skit såhär långt innan. Men jag kan inte låta bli att få tömma tömma tömma.

Nu ska jag betala massa räkningar. Hatar det, men måste göras!

Sen är det läggdags, lång skoldag imorgon :(


bilder från dimman.








pärlor.

Dessa är mina senaste inköpta härligheter. Mössa och Jeans från HM, Kofta från Monki.




Skärpning.

Min förra vecka var så bra. Skolan har rullat på och man har börjat komma in i det lite nu, nästa vecka så kommer alla andra studenter med, ska bli kul!

I torsdags åkte jag, Ulla, Erika & Maria ut i skogen med förhoppningar om att hitta Svamp, det gick kasst, inte en enda svamp, men vi fick med oss lite blåbär iallafall och det var en mkt trevlig utflykt.

I fredags var jag på bio med Tobbe, Luppe, Pean och Maria. Vi såg premiären av Inglourious Basterds, sjukt bra film! Rekomenderar alla att se den, Tarantino har ju regisserat den och han är ju lite av en favorit :)

På lördagen var det inflyttningsfest hos Sara, mycket trevligt och shotsen flödade, sen blev det en utgång till Byttan där de flesta klev in i dimman totalt ;)

På söndagen var jag och Jenny på KTC och övade lite, på kvällen gick tobbe och jag och tittade på en lägenhet. Den blir nog vår, vi skall träffa hyresvärden imorgonkväll. Och godkänner han oss så blir det någ inflyttning inom några veckor bara...helt underbart! Börjar bli lite småtrött på att ha mina underkläder i 3 påsar och alla mina kläder som låg på en hög i en resväska har jag nu spridit ut i hela soffan så tobbe och jag spenderar våra kvällar framför tvn i sängen!

Nu ska jag äta!


2 dagar i skolan.

2 dagar i skolan, dött över allt. Tilloch med studentbibblan har lite halvstängt på dagarna. Men vi ska behöva sitta vid bänkarna och lyssna. Känns ganska segt när alla andra fortfarande har sommarlov i 2 veckor till. Men bara att bita i det sura äpplet och kämpa på. Dock väldigt kul att träffa alla igen.

Ikväll ska jag på bio med Jenny, Camilla, Maria & Sara. Vi ska se Sommaren med Göran, hoppas på lite fniss.

Innan dess ska jag iväg och träna kl 17, fyfan va skönt att få röra lite på fläsket igen, om inte få bort det iallfall få det lite fastare ;p Sen blir det kanske ett pass i bassängen imorgonbitti innan skolan börjar.


tillbaka till låtsaslivet som är min verklighet.

Jag kom på det igår, eller om det var i förrgår. Kalmar, skolan, studentlivet. Det är på riktigt, det är min verklighet. Men det känns ju bara som en enda jäkla lång semester som är på låtsas. Kändes så skumt när man satt på bussen ner hit förra vecka, kan liksom inte sätta ord på det men det är overkligt på nått vis.

Igår träffade jag Jennyho och Ulla, vi körde en återföreningskväll. Den va okej till jag betala 100 jävla kronor för att komma in på Vallen som var det sämstaste jag någonsin varit med om, all denna skit för att jag var för ung för byttan, FUCK!

Ska strax träffa mina bruds igen för en liten lunch på stan, sen får vi se vad som händer. Barnkalas blir det nog ikväll med!

Imorgon börjar skolan. Pallar inte säga mer nu :p


boots, balenciaga

sandhamn hos Jen.












20, snart 21 och förtidspensionerad!

Jag känner mig som en gammal kärring, jag ÄR en gammal kärring.

Jobbade igår, vid 12.30 tiden säger personalen till mig att gå ner till akuten, då klarade jag typ inte av mer. Hade sen 10 tiden sådana fruktansvärda magkramper. De gick aldrig över, jag kunde knappt stå på benen, likblek och helt kallsvettig, nästan svimningskänslor med. Överläkaren på Gyn, kom och kände på min mage men den kändes okej då.
På akuten låg jag i över 5 timmar helt ensam i ett litet rum med asstarka lampor, det enda som hade hänt var att sjuksköterskan var inne precis när jag blev inlagd och tog blodprover, puls & blodtryck på mig. Efter 5 timmar kommer läkaren in och känner på mig, allt känns fint och jag fick ta "AKUTENS COCTAIL" den var domnande för magen och även munnen. Lite halvförlamad i munnen fick jag lämna akuten och allt kändes då fint i magen...

MEN....

Jag kunde knappt röra mig, min övre rygg, vid skulderbladen ungefär värkte som satan minsta rörelse jag tog. I måndags när jag vaknade hade jag lite småont när jag vaknade. Sedan dess har jag haft lite småont fram och tillbaka. Efter 5 timmar på en stenhård sjukhusbrits pallade tydligen inte ryggen mer. Sedan igårkväll har det bara blivit värre och värre. Det tar en halvtimme för mig att komma upp ur sängen, kunde knappt öppna kylskåpsdörren, kan typ inte göra någongting. Fick ringa och sjukanmäla mig från jobbet imorrse. Mamma och pappa tror det kan vara någon typ av ryggskott om det inte är en nerv eller i muskelfästet som spökar med mig. Idag är det söndag, är det inte bättre imorgon så ska jag boka tid hos en kiropraktor.

jag blir tokig, alltid är det nått!!!!!!!!!


RSS 2.0