Somepeoplethinkimsofuckingfunny.

For exempel Emelie :)

byeswedenheyvietnam

Ja nu är dagen snart kommen, imorgon packar jag mina saker och sätter mig på planet till Vietnam. Blir borta lite över 2 veckor. Ska bli så underbart otroligt skönt, sola, bada, snorkla, shoppa dricka drinkar vid vattenbrynet och bara koppla av. Det behöver jag, har varit lite nere senaste veckorna, mycket i skolan och sen detta helvetes väder som pågår i Sverige gör ju mig galen...

Nu sitter jag hemma hos tb och packar ner de sista sakerna sen blir det bussen till Norrköping och imorgon tar vi bilen upp till Arlanda.

Kommer sakna alla mina favoritet och älsklingar som håller till lite överallt i Sverige. Den som vill ha ett vykort behöver bara sms:a över en adress så kan jag nästan garantera att ni får ett kort att bli lite avis över hur skönt jag har det :P

PUSS OCH HEJ FÖR MIG.


hungrylikeawolf

Nuu blev jag hungrig, fick syn på tobbens och min lyxmåltid sedan förra helgen.


Gås, hasselbackspotatis, kantarellsås och vinägrett-sallad.



Smoothie med ananas, mango och banan.

weekend.

Helghelghelg...

Ska försöka komma ihåg ALLT som hände. I fredags så var jag ledig och tobben med ,så vi åkte iväg på en liten utflykt till Öland, sightseeing....eller vad man ska kalla det, skoj iallafall!








I lördags tog Tobbe och jag bilen till Stensö med några av Tobbens kompisar,  kallt och förjäkligt men också jätte trevligt, mysigt och framförallt gott! Mina bananer med choklad slog igenom totalt!
På kvällen va det utgång med Ullis, Lina och hennes kompis. Kommer dock inte ihåg va hon hette, mitt namnminne klagar jag på. Lina har ju flyttat in i en jätte mysig liten etta mitt inne i stan. Hur mysig som helst, så vi va där innan och umgicks.


grillpinne-minne!


korvgrillning.


Och i söndags, lite bakis och snygg! Tog tobben och jag en sväng till stan, jag köpte till smink och nagellack! Trist att slösa pengar på men bra att ha. Sedan på kvällen gjorde vi sjukt god mat. Tobbens egen skjutna Gås med hasselbackpotatis, kantarellsås och vinägrettsallad. Efter det proppmätta åkte vi och kollade på Mammut. Gillade filmen, och tobben berördes oerhört djupt av den. Men den va stark och känsloladdad.

Veckan är stressig, helgen kommer också bli stressig! Tisdag nästa vecka åker jag iväg. Tufft att missa massa i skolan, men det går ju inte att säga nej till 2 veckor i Nam :)

Nu ska jag lägga mig!

Godnatt!

dingdong



This is my look for today, tomorrow there will be another.


RSS 2.0