LÖRDAGKVÄLL

Igår blev en lyckad kväll. Lille Krishnik (Erika) bjöd på förfest med champange, mat, trevligt sällskap och fantastiskt musik. Flickorna gick till Krögers men Camilla och jag tog raska steg till Harrys som slutade med mycket dansande och rose.

BRA MYCKET BRA

Jag har tappat det ikväll. Det är så mycket jag vill säga så jag får inte ner något ("tappat det", har väl inte ens haft "det" egentligen). Jag är iallafall glad, mycket glad. Ett pass kvar på jobbet och sedan en veckas ledighet. Imorgon kommer Viktor och kvällen är planerad med bio och Krögers tillsammans med Camilla och Wille. Allt annat jag vill säga har jag glömt. Det får vänta.

Goodnight Sweetheart Goodnight

SURDEG

Nu är jag hemma hos Camilla. Vi slog till på en lunch tillsammans. Följde med henne tidigare idag när hon köpte surdegsbröd på ett bageri här i Kalmar. Så himla gott, man vill bara ha mer och mer och mer. Imorgon efter jobbet är det jag som cyklar direkt till bageriet och köper ett eget bröd!
 
Puss på er, trevlig dag.


KVÄLLEN IGÅR

Vin, sällskap och glittrande träd.

SENAPSGUL

Trevlig afton med brudarna igår. Jag invigde mina nya skor.


ÅH ETT, TVÅ, TRE!

Om 45 min är planen att vara nere i stadsvimlet med ett glas vitt i handen. Nu sitter jag i soffan halvt döende med frossa och tunga ögon. Försöker få kontakt med Camilla som säkert fortfarande sover. Tänker hemska tanken att strax hoppa ur mina shorts för att trycka kroppen i ett par jeans. Nu gäller det Sophie att få tummen ur R*ven.
Trevlig kväll kära vänner, familj och pojkvän :)

LEDIG DAG!

Det var inte igår, att jobba 100 procent är som att leva på jobbet. Men idag har jag ledigt, solen ska skina och camilla är ledig hon med. Ska iväg och ta ett blodprov nu, sen börjar dagen på riktigt!


VÄDERAS

När jag är trött på skitväder, då drömmer jag mig bort tillsammans med den här videon.

NY FAVORIT

Idag drog jag ner en sväng på stan för att hämta min klocka som jag igår lämnat på lagning. Det var det enda jag skulle göra, inget annat, hämta klockan och sedan cykla hem. Gick ju självklart inte. Sophie hann med lite andra affärer också. Det slutade med 3 nya linnen, en t-shirt och skjortan på bilden. Den är jag kär i. Helt klart en ny favorit så för denna gång var det okej att utöka uppdragen.

TREVLIG LUNCH

Idag lunchade jag med Jenka och Ida. Avnjöt denna goda sallad med getost, parma, rostade valnötter och balsamico. GOTT PUNKT SLUT.

HUNKEN

The Doors. Jim Morrison. Hunkigt.


OTIPPAT SOM SATAN I GATAN

Jag vet inte om jag ska tacka dig eller inte för att du idag fick mig att börja använda min twitter. Jag har haft den sedan år tillbaka men inte skrivit ett enda inlägg... nu har jag på ungefär en timme redan hunnit med 6 inlägg. Kommer det bli en långvarig eller kortvarig trend för mig!? Det återstår att se. Men nu är det kult alltså. Känner jag mig själv någorlunda brukar jag vara bra på att frenetiskt använda saker och ting och därefter tröttna så in i bomben. Aja, vemsomhelst är namnet även där. Vi kör på så länge ork och lust finns!
Puss

KAN DET VARA SÅ BRA?

Kan det vara så bra att jag har hittat ett av världens bästa jobb med absolut världens bästa personal. Jag vet inte...kanske! Men jag trivs sjukligt bra. Ska man ligga på topp måste man också prestera och det känner jag att jag gjort idag. Nu är jag helt slut och blir nog kvar i soffan till imorgon.

HELLO BLONDIE

Hemkommen från frissan och Alexandra har än en gång presterat suveränt. Nu drar jag med mitt blonda, svalliga hår till jobbet!

FINNS DET NÅGOT BÄTTRE!?

FRUKOST, ÄLSKADE FRULLE. Det är ta mig tusan det bästaste jag vet. En god fräsch frukost. Ägget är på kokning, bäst att springa dit.

I VÄNTANS TID

Då var dag 1 avklarad på vecka 28. Inte bra att räkna ner i och för sig; ju snabbare veckorna går, ju snabbare kommer sommaren försvinna och sen kommer vintern i 3 årstider. Jag är positiv kanske 360 dagar per år så lite pesimism gör nog bara gott för mig. Det heter nog inte pesimism men det är tusan kreativt att skapa egna ord. Nu väntar jag på Cammy Pammy Anderson vi ska "va" till typ imorgon. För övrigt ska jag också till min fantastiska frisör imorgon.
Puss

@ BUSSEN

Sitter på bussen med en banan i min hand, tillbaka till Kalmar ska jag. Har spenderat helgen i Norrköping. Massa trevliga och härliga stunder med nära och kära. På lördagen stack jag och Viktor iväg på äventyr, denna gång till Getåravinen, sen åkte vi till Strömsholmen och tog en glass på min brors nyöppnade Glassrestaurang (restaurang är kanske att ta i, men fint ska det låta). Till kvällen såg vi Sahara Hotnights/ Munken in the Park och sedan tillbringade vi en massa tid på Världens bar med trevligt sällskap. Kvällen avslutades på Michaels gård med vindrickande, konjak och påskgodis. Sedan somnade vi ute i Skärblacka. Söndagen har varit lugnt men en god frukost kl 12, ännu en glass på strömsholmen tillsammans med Viktor och Ida (för att stabilisera Davids ekonomi) och sedan en lugn stund hemma hos föräldrarna.
Efter dagens uppsats ska jag nu dra mig tillbaka och sluta ögonen till ljudet av babbel på bussen. Killarna bakom mig diskuterar hur gärna de vill ha en Appledator. Höhö här sitter jag och pussar på min och är så stolt.

JAG, FAMILJEN OCH MIN ETTA

Okej...det här börjar ju väldigt bra! Jag har i och för sig fullt upp. La familia kom hit i tisdags och bestämde sig för att bosätta sig hemma hos mig istället för i en stuga på Öland. Det är mysigt, trevlig, rolig, livat och mycket energikrävande. Börjar inse det sköna i att bara sitta själv i en etta på 35 kvadrat! Nu har de iallafall begett sig till Öland för en dagsutflykt och jag ska vid 13tiden bege mig mot jobbet. Imorgon är det arbete som väntar också och sedan åker vi hela drösen till Norrköping. Vad jag lääängtar, OH YES!.


RSS 2.0