hej från sandhamn!

Nu sitter jag och Jenny på hennes rum ute på sandhamn. Hur mysigt som helst, känner mig som tjorven på saltkråkan. Idag har vi varit inne i sthlm och shoppat loss totalt. Jag hittade massa fina saker, ska fixa bilder så småningom :)
Sen satte vi oss på bussen ut i en timme till någonstans och efterdet tog vi båt i en timme ut till Sandhamn, Har träffats Jennys familj och farmor här ute med, hur gulliga som helst allihopa. Här ska jag nog trivas till imorgonkväll. Snart ska vi ut på kvällspromenad, jag ska spana kändisar åt morsan, önska mig lycka till ;)

Hejsålänge!

Urban

Älskar dessa skor från Urban. Måste ta en titt på dem imorgon! Finns i svart och beiget




pic, urbanoutfitters

en kväll kvar!

Sitter på jobbet nu, sista kvällen, imorgonbitti åker jag till Sthlm. Gud vad jag längtar, jag ska tillbringa två hela dagar och en natt med Jennyho. Hoppas verkligen jag hittar mkt fint där uppe, jag ska fasiken tömma hela kontot om det skulle behövas!

en bild, älskar kedjan där bak!


Pic, knighttcat


tack tessan.

Idag har jag varit hos tessan ,på modeklipparna, och fixat håret. Lagom kort och jag älskar det! Äntligen är mitt hår jämnlångt. Har så länge velat ha det men mitt uppklippta har varit för kort! Känns hur bra som helst nu iaf. Ska försöka fixa nån bild ikväll när jag kommer hem. Nu är jag på jobbet och stannar till 22.00!

Har även ätit lunch med Josephine idag. Tack för maten och sällskapet :)

Och Tessan, TACK ÄN EN GÅNG - JAG ÅTERKOMMER ;)

lugg?

Imorgon är det dags, jag ska äntligen sätta mig i frisörstolen! Frågan är om jag ska klippa lugg eller inte!? Jag har ju sparat ut så länge men nu är jag sjukt sugen på lugg igen. Jaja jag får rådfråga mig lite med tessan! Blir det inte nu så blir det till hösten iaf :)


godmorgon vecka 31

.VECKA 31.

MÅNDAG, morgonpromenad med männen i huset sen är det bara jobb som gäller 14-22, familjen kom hem igårnatt känns skönt att slippa ha hela ansvaret för huset nu inkl trädgården med 1000 blommor. TISDAGimorgon skall jag till tessan, på modeklipparna, och klippa mig. Kan inte bestämma om jag bara ska klippa toppar eller om jag ska klippa jämnlångt hår och en lugg på det. Vi får se. Efter det är det ska jag jobba 14-22. ONSDAG, jobba jobba jobba 12-22. TORSDAG, åker till Stockholm och hälsar på Jennyho. Det blir shopping hela torsdagen sedan åker vi till Vaxholmen där hon bort, kanske blir det lite båttur, grillning och party på kvällen. FREDAG, mysa med jenny tills jag åker hem på kvällen vid 20 någonting.  LÖRDAG & SÖNDAGjobb jobb, kanske en utgång med Jossie och tjejerna på det!


ska jag, ska jag inte...

Ska jag, ska jag inte köpa dessa skor på Topshop. Kan inte riktigt bestämma mig och vilken färg isåfall!?



pic, topshop

mammas vintage

Ännu mera underbara kläder hittade jag i en låda djupt inne i klädförvaringsrummet.






jag älskar...

Jag älskar att mamma sparar alla sina gamla kläder, hittade världens tuffaste byxor idag. Måste bara gå ner 1-2 kg så jag får igen dragkedjan (a).




andreas grega.



Jag älskar den här låten, jag älskar andreas grega.

shoeaholic

Jag måste bara ha en miljon par skor till, en sophie kan aldrig ha för lite skor.  Stackars tobbe, han får lida, han får ingen plats men så får det vara!




pic, trendycrew- fashionsquad- carolinesmode


nu äntligen.

Dagen har tillbringats med josephine. Hon kom först hit, vi lagade lite mat, har tvättat tillsammans, sovit en stund och bara suttit och gjort ingenting framför datorn. Sedan åkte vi till henne, jag sov en stund till, jossie lagade mat, vi har sett nya Walander filmen, KURIREN, kan dock inte säga om den var bra eller dålig för även till den somnade jag och missa en hel del.

Men det bästaste som hänt idag är att vi äääntligen beställt skor från Gojane.com. För min del blev det dessa två par för under 500 kronorslappen :) Är de fina och sitter bra ska jag beställa 100 par till, finns så sjukt mkt fint för de priserna!



idag&igår

Jag har skitont i halsen. Haft den sen i tisdags typ och det blir inte bättre, snarare sämre! Usch..men iallafall igår var jag hemma hos E-C Larsson (Josephines moster). Jossa och jag var så flitiga och bakade 3 bröd direkt jag kom dit. Jossas superbröd med russin, nötter, honung, lingonsylt, linfrön och en massa annat mumma. Efter det satte vi igång med maten som vi skulle bjuda E-C och jossas mormor&morfar på, skitgott blev det! Gratäng med fläskfilé, curry, banan, lök och jordnötter serverat med ris och en härlig sallad. Efter det satt Jossa, Eva-Carin, mormor och morfar och pratade i köket medan jag var helt asocial och tittade på en film som E-C hade hyrt. På slutet lipade jag som en idiot och sen körde hem efter 00.00 någon gång.

Imorse var jag som vanligt uppe med tuppen vid 5.30, riktigt segt var det och hela dagen på jobbet har varit ganska seg, har gått med en fruktansvärd huvudvärk och sen kom jag på vid lunch att det kan nog bero på vätskebrist, jag menar klockan 23.30 igår tjöt jag säkert flera liter och sen ingen dricka på det utan direkt i säng!
När klockan väl slog 3 begav jag mig hemmåt och på vägen från sjukan fick jag syn på det här. Desperat att komma hem, lät jag honom vara. Stod ju för sjutton en miiljon andra människor i närheten med men jag kan försäkra er om att ingen såg när jag tog kortet (a).


sön-ons i djursvik.

Nu är jag hemma igen och har redan hunnit med ett kvällspass på BB.
Har hur som helst hunnit med ett par toppen dagar i djursvik utanför Kalmar. Tobbe och jag har paddlat kanot, badat, plockat bär, cyklat, besökt små pittoreska ställen och bara njutit av tillvaron.











KUNGAR!


jobbigaste natten i hela mitt liv.

Jobbade och kom hem kl 22. Satt vid datorn och kom sen på att jag skulle ju testa timern så att den fungerade tills jag åker ner till Kalmar. Ställer in timern, den sätts på som den ska, sen la jag mig i sängen och somnade. Tobbe ringer, jag vaknar, lampan är släckt så timern fungerar som den ska men när jag kollar ut genom mitt rum ser jag att hela vardagsrummet är tänt och även köket. Jag var nästan 100 på att jag släckte där innan jag gick och la mig. Brukar alltid släcka och sen bara hålla mig på mitt rum för att inte skita ner resten av huset :P Tobbe fick följa med mig i telefonen när jag gick rund och kollade, ingen där. Sedan tog det 3 timmar innan jag somnade. Jag låg och var livrädd, tänkte att snart kommer det in någon med luva för huvudet och hugger ihjäl mig med en kniv. Eller att han dödat alla mina fåglar ute i köket och sedan lägger en bredvid mig på huvudkudden...ja, sådär låg jag i 3 timmer och tänkte! Så jävla nojjig, men samtidigt var jag ju säker på att jag hade släckt..USCH & FY! Skönt ska det bli att komma ner till Kalmar och inte behöva sova ensam något mer!


Jag skrattar idag!

Helt fast i låten, kan inte sluta lyssna på den. Repeat Repeat Repeat!


torsdagkväll med baksmälla

Äntligen fick jag se min baksmällan, har väntat så länge! Jimmy var så snäll och ställde upp. Jag hämtade ut biljettern, mötte upp Jimmy vi gick och köpte lite godis, gick runt och tittade på allt "kullt-godis" man åt när man var liten; tefanten, pulverrören, popsen som knastra i munnen mm. Under filmen hade Jimmy på sin sida 2 tjocka taner som asgarva hela tiden och jag hade på min högra sida 2 aspackade killar som stack sprit och även de asgarvade i ett. Bortsett från dem var filmen sjukt kul tyckte jag, Jmmy är lite mer svår road men han gav den 3 ½ iaf :)

Idag ska jag jobba 14-22, innan dess ska jag hinna koka mina palt och göra en svamstuvning på alla pappas champinjoner han glömmde att han hade i kylen innan de åkte.

Laaaater / Sophie


räääser morgon.

Nu har jag jobbat, ska fixa mig och sen åka in till stan och träffa Jossa när hon slutar jobbet. Sen blir det shopping, kanske bio, kanske trädgårn, kanske övernattning i stan jag har ingen aning just nu! Imorgon är jag ledig så sent kan jag ju va uppe iaf ;)

Imorse ringde telefonen 07.15, BRA SOPHIE, jag börjar 07.00! Hade totalt glömt bort att sätt alarm. Jag befann mig hursomhelst klockan 07.29 på jobbet, det är bra jobbet med tanke på att jag bor 1,2 mil från sjukhuset. Kan ju säga att jag inte körde lagliga 70 & 90 km i timmen. Personalen var impade och jag fick ingen skäll :P

nu har de gett sig av.

Nu har familjen Gustafsson precis lämnat Rödsippsstigen för att bege sig mot Luleå, varenda sommar sedan jag föddes har jag följt med men denna var jag tvungen att jobba, känns konstigt och tråkigt att inte få träffa Morfar heller!

Nu ska jag hur som helst klara mig i huset helt ensam i 2 veckor, kommer bli segt så kom för sjutton och hälsa på om ni känner för det :)

Jobb klockan 14-22 idag, måste fixa den förbannade matlådan med. Hatar matlådor.


soffsoffhenkadanne

Yes vi 4 var på IFK, gick kanske inte dit med världens förväntningar, mest för gratis maten innan matchen på arenan och för fikat i pausen! MEN HÖR OCH HÄPNA, Peking vann med 5-1! Riktigt kul :)

Tack för att jag blev medbjuden Soffan1!








mina nya kamera.

Den är skitbra, snygg, sexig, cool..yes min nya kamera is the shit. Den långa väntan var värd.

1000 ggr hetare i verkligheten med.

Hade nästan glömt

Hade nästan glömt hur KUL det kan vara att gå ut. Tack för yesterday girlies, hade skitskoj verkligen. OCH äntligen har jag köpt mig en kamera så jag kan ta en massa super kort på mina vänner :D¨







snart snart...

Nu ska jag ge mig iväg mot josephine! Och så här ser jag ut!


weirdest ever!

Jag skämtar inte med er, det är INTE jag på bilden! Det är min dubbelgångare.
Jossa skickade bilden till mig som memme hade tagit på P&L!
Jag trodde själv att det var jag, mamma trodde att det var jag. Kusligt likt iaf! Det roliga är att jag häromdagen köpte den tröjjan tjejen har på sig dessutom!



Äkta jag



happy sunbeam.

Det är jag för det mesta, en glad och lycklig solstråle. Och idag är jag en sådan. Jag är verkligen på toppenhumör idag. Fråga mig inte varför, solen skiner absolut inte så det kan inte bero på det, verkligen INTE! Jag brukar vara depp i regn men nu är jag bara pepp pepp pepp!!!!

ADHD
med Jonas Game förnöjer min dag ännu mera!

älskar älskar dessa dagar <3


sommarlov.

Jag är seg med bloggandet, jag vet, men det får man vara på sommaren när man inte riktigt har tid.

Sedan sist jag skrev har tobben varit på besök och vi tillbringade 2 dagar och 1 natt i Varamon, helt underbart!  Brun och nice blev man men nu i allt ösregn är det inte mycket kvar av det tyvärr!
Jag har träffat Soffan1 och vi shoppade lite på stan, både gjorde sprätt på en tusenlapp bara sådär utan några som helst problem, farligt med REA!

Idag och imorgon ska det jobbas och sen på fredag fyller jossie år, då ska vi fira henne och sen sparar vi nog utgången till Lördag :)

För övrigt idag har jag varit hos tandläkaren (mamma) och fy sophie, jag hade ett litet litet hål som mamma fick laga med en prickfyllning. sista sekunderna gjorde det ont när hon borrade så jag fick allt bli tvungen att ta en sputa bedövning annars brukar jag klara mig utan! Nu sitter jag här och halvdregglar och biter mig i min bedövande läpp.

Hejhopp!


Stereo Love

Tobbe tipsade mig om denna låt, första gången gillade jag den inte så värst, men nu är jag besatt av den!


RSS 2.0