HEJDÅ KALMAR. HEJ GÖTEBORG

Nu har det flyttats för fulla muggar i helgen. Min lägenhet i Kalmar är tömd och städad. Jag är lite avis på Christopher som ska bli ny ägare. Jag har verkligen älskat min lägenhet men jag vet att han kommer ta väl hand om den och 14.20 imorgon befinner jag mig i Göteborg för att stanna vilket känns helt galet bra och rätt! Göteborg, 2012 nu kör vi :)


AJAJAJ

Vad hände!? Vaknade med otrolig värk i magen och den vägrar ge med sig. Nu ligger jag i sängen och orkar ingenting. Måste bli bra till imorgon för då åker ju vi till Kalmar...skynda skynda dumma mage.


TACK FÖR KVÄLLEN

Har haft en mycket trevlig och underhållande kväll hos Sofie och Patric i deras nya flashiga lägenhet. Vi har pratat och diskuterat allt möjligt skit och gullesofie bjöd på en utsökt middag med gott vin :)


BILJETTDAG

Idag släpps biljetterna till Way out West. Ska ni dit så säg till för sjutton!? Jag ska absolut haffa en biljett och så fort jag vet att någon annan köpt så skaffar jag med. Än ser artistlistan lite sådär ut, men det kommer säkert bli fett. Coola snygga grabbar på scen blir det iaf även om jag inte har en aning vilka snubbarna är :)
ASAP ROCKY
YELAWOLF

EGYPTEN DEL 3

Sista delen, sen är Egypten ett avslutat kapitel för denna gång.

EGYPTEN DEL 2

Alltså ursäkta alla kassa bilder, fattar inte varför jag inte tog med mig en riktig kamera. Ibland är iphone lite väl överskattat av mig kanske men hur som helst vissa dagar såg jag ut såhär!

EGYPTEN DEL 1

Nu ska vi se om jag har överlistat tekniken. Här har ni lite egypten!!

JAG SKA FÖRSÖKA LÖSA PROBLEMET!

Min blogg vill krångla. Kan typ bara lägga upp en bild åt gången men ska försöka lösa problemet. Igår åt jag sallad på stan med bästa Alexander och undertiden stötte jag på min bästa Sofie så ikväll är jag bortbjuden på middag hem till henne och Patte i deras nya flashiga bostadsrätt vilket ska bli jättetrevligt! Här är mina gullisar :)

 

 


HEMMA

Jösses vilken fantastisk vecka jag har haft. Sol, värme, god mat, drinkar, intriger och nya fantastiska bekantskaper. Nu bär det snart av till Göteborg. Vilken början på 2012! Förstår inte varför men just nu kan jag inte ladda upp bilder. Kommer så småningom.


EN LITEN KYSS

En liten kyss av dig, sen är allt okej...men vi spar på den för imorgon åker jag till Egypten med mamma.


ORMMÖNSTER

Mamma och hennes sparade kläder. Jag älskar det!!


KALMAR-NORRKÖPING

Sliten och tar en 4 timmars tupplur med bra musik i öronen. Vaknar upp i nkpg.


HEJDÅ KALMAR

Fy sjutton vilken kväll igår. Alla var på topp. Vin, musik och dans konstant. Kvällen slutade dock lite dramatisk med att Sophie sitter med en främling på akuten halva natten. Anyway tack alla underbara vänner för kvällen. Ni är fantastiska :)


LÖRDAG

Igår var jag på stan med fantastiska Helene! Det skulle inte shoppas något men jag kamma hem hur mycket fint som helst på rean! Sen tog vi en sista kaffe. Idag ska jag köpa vin och ikväll blir det kalas med utgång :)


SVART OCH BRUNT

Nu ska jag ner på stan. Har sjuukt bråttom så mer uppdatering sen. Puss


LYCKOKICK

Man borde städa från grunden lite oftare. För ett år sedan hade jag inflyttningsfest och tappade då bort en guld- och diamantring som betyder en del för mig. Nu för någon timme sedan hittade jag den långt inne i en låda. Sådan total glädje och lycka! Nu sitter den på mitt finger igen bredvid favoritring nummer två.


LOOK-ALIKE

Herr brandman i Kalmar tycker jag liknar tjejen i reklamen bara att han anser hon är snyggare haha! Jag har lite svårt att se själv, vad tycker ni?! :)


LÅDA

Nu har jag varit dålig med inlägg men har haft dåligt med tid också! Jobbat extra som tusan denna vecka plus att jag verkligen börjar känna flyttkaoset i min lägenhet. Kära Emil har kört runt på mig idag så nu har jag mer lådor och massa soppsäckar att knöla ner saker i. Igår åkte mina väskor ner..landade på ett 30tal :) Allt ska vara klart till söndag för då lämnar jag Kalmar för näst sista gången!!


JEANS

Idag blir det blått, hittade mina acne jag helt glömt bort!! Har varit ute och powerwalkat samt tillbringat tid på
gymmet med Camilla och Ida under förmiddagen. Nu stan.


AMBIVALENSEN ÄR HÖG

I Göteborg under detta år ska jag banne mig gaddas. Ska boka in en tid och sen bara görat. Nu är jag nästan helt hundra att det får bli en uggla på ryggen, likt denna!! Vad tycks?


RSS 2.0