CENSUR

I helgen har jag fått lära mig vad allt med en teamsittning innebär. Vilken fest och vilka kollegor man har. Tyvärr är allt censur, top secret, och jag tar festen med mig i graven så alla smaskiga detaljer är bara för er att glömma ;)


LÖRDAGSSITTNING

Det är lördag, det är sittning. Inte vilken som helst utan teamsittning med jobbet. Hörde att det skulle fixas 6 liter vitt vin till mig och Jenny, kvällen kommer bli hejdundrandes bra :)


SPENAT ÄR GOTT

Mummms, fortsätter på det gröna temat och slår på stort med spenatsoppa och ägg idag!


SOFFPOTATIS

Åååh vad jag hade velat ligga kvar i soffan idag. Det är nästan att man kan ta på frustrationen i mina ögon. Jag ligger med en kopp te i ena handen och en bok i den andra, lyssnar på soft musik och bara är...Livskvalite? Men jobbet kallar, det blir nog en trevlig dag där också.

Mammas egenstickade tröja är på, nu kanske man äntligen kan ha den utan att svettas sönder. Trevlig fredag alla!


DAGEN

Sitter på restaurang med Camilla mitt i city. Haha vi bor verkligen i staden utan liv!! I övrigt har min dag varit super, O-hamn levererade diagram, tabeller och massa Wordfeud. Jag sänkte medelåldern på stället med kanske 15 år!!


KESO

Fikarast mellan föreläsningarna. Bjuds på äcklig kaka, tur att man hade en keso i bakfickan.


DIMMIGA DAG

Dimman ligger tät över Kalmar. Jag ska packa ihop en liten matsäck och sedan bege mig mot minibussen. Hoppas på en väldigt stimulerande dag. Ikväll ska jag träffa Camilla och Lina, det blir nog film och massa skitsnack. Hoppas ni alla får en härlig dag!


KÅNKEN

I söndags fyllde jag år. Köpte en oxblodsröd kånken till mig själv och är mycket nöjd. Bär den på ryggen mest hela tiden! Rekommenderar alla att skaffa sig ryggsäck.


JUST NU

Ligger i sängen, fäck jag har ingen säng..menar soffan! Wordfeudar för fullt, kollar instagram, kollar facebook, kollar twitter, whatsappar och bloggar. Det är nog verkligen dags för mig att flytta. Saknar hänget med gänget. Längtar till Stockholmshelgen. Ni är mina bruttor, hjärtegull och guldklimpar. Imorgon drar jag till O-hamn med männen i mitt liv!

På bilden finns delar av helheten :)


NU ÄNTLIGEN!

Yes, nu har jag fått en ny mobil tillbaka och är åter igen stolt iPhone-ägare. Nu ska jag börja bli duktig med mitt bloggande. Nu väntar en kopp te och television.

Puss på er


SEDAN SIST

Okej..nu lägger jag mig ner och avlider fram till torsdag. Måste kurera mig, minsta ansträngning och jag flyter i min egen svett typ! Igår exploderade min cykel så den är inlämnad på fabriken för tusen småfel att fixa. Idag skulle jag handla och hade inte kortet med mig, fick en snabb ångestsvettning och fick lämna maten på bandet. Sprang hem, ännu mer svettsekretion, pustade ut när kortet låg i en annan väska.
Jag har i alla fall haft en fantastiskt rolig helg i Lund där jag träffat många nya bekantskaper. Kanske bättre att försöka leva vidare på det ett par dygn än att avlida :)


TILLBAKA

Min semester blev lite längre än planerat...men nu är jag tillbaka! Ni är så många som efterfrågar mig i cyberspace vilket jag tycker är fantastiskt roligt!

Jag ska strax iväg till jobbet och mår just nu som en påse skit. Ska försöka uppdatera en gång till lite senare idag om utrymme för detta finns!

Puss på er sålänge.


RSS 2.0