KVÄLLSLÄSNING

Unnade mig en tidning. Imorgon drar jag till Köpenhamn, hade tänkt läsa den på tåget men finns nog ingen tid för det så jag bläddrar nu istället. Denna veckan är så jädra bra och bättre kommer det bli!


AMBIVA-SOPHIE

Tuur att det inte är jag som är i behov av glasögon...vad mycket snygga det finns. Jättekul att prova men jag skulle nog aldrig kunna bestämma mig för ett enda par. Stackars Micha, hon hitta nog iaf sin modell idag..sen färg och märke lär ju ta ett par rundor och bestämma också..


UTTRÄTTNINGSDAG

Var väl inte helt hundra med mitt hår förra veckan så nu har bästa Alex fixat till det på morgonen. Nu känner jag mig blond igen och det är nog så det ska va! Från frisören med träningskläder och direkt på powerwalk med Micha. Nu slänga i sig lite mat och sen fullt upp på stan med inköp och glasögonprovning för michas del men jag ska passa på som tusan och prova glajjor också!


KONDOMJOUREN

Igårkväll fick jag och min granne en helt annan grannrelation! Vid halv tolv tiden så frågar han i facebookchatten om jag inte råkar ha en kondom liggandes någonstans han kunde få låna permanent! Javisst sa jag och börjar rota i lådor för att hitta dem..sen fick jag lägga ett par i hans brevinkast och duktigt gå in till mig igen. Mycket rolig situation. Han förgyllde verkligen min kväll och jag räddade hans!


MÖSSA

Kom igen nu, lite liggande snö på backen med endast ett par minusgrader. Ingen barmark, inget yrväder och inget blask. Bara lite vitt :)


BLÅSIGT VÄDER

Jag har alltid gillat blåst. Det är uppfriskande. Tänk vilken stämningshöjare det måste blivit för dessa söta små människor. Vad de får uppleva saker innan de dör...mera blåst i landet tack!


FUCK IT!

Inget fel att komma på att man vill gå ut kl 22.00. Bara lite stressigt och man känner sig lite ofräsch men va tusan nu köööör vi.


SNYGGA PAPPOR

Kom på en sak idag när jag var ute och gick min "dagliga promenad". I Kalmar finns det sjukt mycket snygga pappor. Det kryllar av dem överallt; på cykel, gåendes med barnvagn, i lekparkerna, på stan. Det är sexigt, galet sexigt :)


SKUM FREDAG

Väldigt skum fredag. Konstigt pass på jobbet, men i väldigt trevligt sällskap :) Nu sova, imorgon jobba jobba jobba! Haha jag blir galen på min nya hårfärg dessutom...vet fortfarande inte riktigt vilken färg jag har, ser olika ut hela tiden!


NY FRILLA

Sååå skönt med fräscht hår igen! Alexandra har åter igen fått mig nöjd. Smälla i sig lite mat och sen cykla mot en fredagskväll på BUP :)


JULSTÄMNING

Det har druckits glögg, bakats pepparkakor, ätits skumtomtar och lyssnats på massor härlig julmusik hemma hos Camilla ikväll. Nu är vi hemma hos mig och jag har kämpat för att få upp julstjärnan men nu äntligen är den på plats och mina kära vänner och jag ska titta på jullotta..vad gör man inte för stämningen :D


SKÖNT

Ida kom med den briljanta idén att vi först kör vår powerwalk och sen går till gymmet. Nu efteråt känns det sjukt bra men sista halvtimmen på gymmet var inte kul...nu ska jag svepa min fiskgratäng i ett naffs!


NU KAN NI VARA AVIS

Jag har det så himla skönt i min "säng". Har varit uppe och ätit frukost men bestämde mig för att krypa ner under täcket igen. Nu väntar jag på att Ida vaknar till liv så ska vi ut på en lång powerwalk.


BARA MASSA SKITPRAT

Jösses vad hände? Kom hem, somnade på två röda och vaknade nu med halva ansiktet randigt av kuddmönster och halva knogen intryckt i ögat. Ledig imorgon vilket känns väldigt lyxigt.

Ser inte mycket på tv men ikväll är sista avsnittet av Bron, den serien har varit helt fantastisk och absolut värd att se.

Haha alltså mina inlägg är ju så fruktansvärt tråkiga men det får ni ta! Nu ser jag mest framåt och inte så mycket i nuet. Nästa vecka känns bra..onsdag åker jag till Köpenhamn och till helgen blir det lite otippat en till visit i Stockholm fredag till måndag.



BILJETTANSVARIGA SOPHIE

Känns bra, att få ha hand om så många tågbiljetter! Folk tittade lite suspekt på mig när automaten bara sprutade ut biljetter och mina händer knappt räckte till. I övrigt har jag haft en mycket rolig dag på jobbet, fniss fniss fniss hela dagen lång! Nu väntar min hemmagjorda superfiskgratäng på mig.


KALMAR

Stockholm har levererat. Jag har haft en väldig trevlig, rolig och kärleksfull helg med underbara nära och kära. Har fortfarande inte lyckats "gå ut" i Stockholm men det kommer ;) Nu har Camilla och jag krupit ner i soffa och ska se film.

Hoppas ni alla haft en härlig helg!


STOCKHOLM

Nere i underjorden just nu. T-bana till gamla stan...Vapiano nästa!! Stockholm är fantastiskt!


HUGO

Camilla och jag har laddat ner Hugo. Det går förjävligt men bra tidsfördriv!


PÅ VÄG

Sitter på bussen tillsammans med Camilla. Vi har världens kanske tråkigaste sträcka och timmar framför oss..men det är värt det, för jädrans vilken trevlig helg vi ska ha!

Shopping, mys, middag, vin och underbara hjärtegull till sällskap! Har hört att min födelsedag ska firas lite på efterkanten också...hihi :)


MYSIS

Nu har jag packat, dragit på mig myskläder och bara har det härligt. Min helg har börjat och imorgon förmiddag befinner jag mig på vägarna mot Sthlm!


BOKAT OCH KLART

I helgen ska vi göra Stockholm! Nu ska jag bestämma grå eller randig innan jag cyklar iväg till jobbet.


JÄKLA BRA DAG

Nu ser jag kanske inte askalasglad ut på bilden men så känner jag mig iallafall! Vissa dagar mår man bara så bra inombords att det känns som man ska spricka när som helst. Jag skulle kunna springa hål i golvet!


VINTERNS BÄSTA

Denna vinter ska jag banne mig inte frysa om fötterna iallafall, det ska mina nya Canada snow se till!


NU GÅR DET I RÄTT RIKTNING

Idag har jag ringt runt utav bara attan. Tv, bredband, telefoni, el och lägenhet är uppsagda! Nu finns det igen återvändo och det känns så fantastiskt bra! Igår blev jag även klar med Cv och personligt brev så då är det väl bara ta tag i den biten också...jobbsökandet!


NY JOBBVECKA

Då var två dagar snabbt över och dags för jobbet igen!


SÖNDAGSMYS

Ja nu har Sophie det bra, riktigt mysigt i Bosses sällskap!


EFFEKTIV SÖNDAG

Idag känner jag mig duktig. Har diskat, tränat, skrivit cv och personlig brev samt varit nere i förrådet och rensat en massa skit. Hittade bland annat ett par gamla byxor jag sydde 2009 tror jag! De ryker tillsammans med massa andra kläder till Polen snart. Hoppas någon blir glad.

Klockan är bara lite och jag ska fortsätta njuta av denna långa söndag nu.


SÅ MYCKET BÄTTRE

Lyckades slira med cykeln på bron idag och göra ett snyggt fall i många människors synfält. Har bajsont på låret och kommer nog få ett fint blått märke imorgon...nu chillar jag med Cammy i soffan framför Sveriges bästa tv program!

Trevlig afton!


HOTELLFRUKOST

På packhuset med Camilla och Lina. Nu ska det frossas!!


FLÄTAT OCH KLART!

Tack Cammy Pammy Anderson!


SOFTY OCH PIFFY

Jag sitter i randiga strumpor och kicksuit, Camilla i strumpbyxor och klänning. Jag dricker vatten, Camilla halsar vinet. Men lika glada är vi. Jag skulle inte för en miljon vilja gå ut ikväll!!


PAPPAS MODE

Idag slängde jag på mig pappas gamla levisskjorta, en favorit i repris :)


POPPISUTSLAG

Vad rolig det är när man har jobbat en kväll, är helt slut i huvudet, får upp sin mobil och upptäcker att den har röda utslag överallt. Känner mig poppis!


ENKLA MÅNDAG

Behöver inte vara mer komplicerat än såhär. Nu falafel, sen jobb!


ORDNING OCH REDA

Det tog sin tid. Nu kan jag med gott samvete ligga i soffan hela kvällen!!


LÖRDAGMORGON

Igår blev jag sittandes i Ida och Chrilles soffa tillsammans med dem, Camilla och Martin! Vi tittade på "småstjärnorna" och hade trevligt. Vid 7 imorse gick jag ut och gick en powerwalk i dimman, köpte frallor på hemvägen och nu ligger Camilla och jag i soffan, äter frukost och ser på nyhetsmorgon...en härlig lördag än så länge!


FREDAGKVÄLL

Ikväll är en sådan där kväll jag bara vill boka en sista minuten och dra iväg, var som helst och se vad som händer! Just nu ligger jag i soffan och drömmer mig tillbaka till september, till USA, till New York, till Manhattan :)


DÅ VAR DET GJORT IGEN!

Nu finns min annons ute på blocket! Insåg direkt jag hade lagt ut den att jag söker ju faktiskt inte lägenhet förrän i jan/feb och min annons lär väl ligga sist på blocket om redan ett par dagar, så det var nog 110 kr i sjön. Kan alltid hoppas på att få ett par killar på kroken istället haha. Nej skämt och sido, vet ni någon som ska flytta eller hyra ut sin lägenhet i Göteborg så tveka inte på att kontakta mig!!!


GRÖNA ONSDAG

Det här är ett konstaterande på att jag numera jobbar och inte studerar. Istället för att sitta med en flaska vitt i handen en onsdag så traskar jag omkring på maxi och plockar varor. Vilket jag i och för sig tycker är väldigt roande också. När jag skulle plocka upp mina varor upptäckte jag hur grönt och fint det var i korgen, det förgyllde min tillvaro ytterligare!

En vanlig dag i Sophies liv!


MIN ENDA LEDIGA DAG!

Sitter på café nilsson med kaffe och en bra bok. Tror det är första gången någonsin jag sitter själv på ett fik men åh så skönt jag har det. Tänkte plocka fram datorn sen och påbörja mitt cv och personliga brev, det är så himla lätt att förskjuta dessa saker men i januari ska jag banne mig vidare.


RSS 2.0