I WANNA USE MY HAT!

Nej, nu vill jag tusan se lite sol. Köpte denna hatt när jag var i Göteborg men än har jag knappt kunnat använda den...kom kom kom NU!

JACK JOHNSON

T visade mig denna underbara video med denna underbara sångare. Sätt på videon, maximera bilden och bara njut och längta till sommaren!


KAVAJ I MITT STALL

Jag är hopplös! Cyklade till maxi för att köpa mat. Tog en sväng in på Lindex och kommer såklart inte ut tomhänt. Men jag älskade kavajen direkt den kom på så var tvungen att slå till. Har dessutom inget ljust, fräscht "ytterplagg" att ha på mig svala sommarkvällar!


kavaj - lindex
blues - h&m
byxor - åhlens
sandaler - vagabond

ASOS.COM

Nu ska ni inte behöva vänta längre. Här kommer tre av de saker jag beställde från asos igår, den fjärde kan jag tyvärr inte visa för det är en överraskning till älskade T. Vad tycker ni om dessa?

DINSKO

Jag är skogalen, så är det bara. Och nu blir jag tokig som måste vänta ända till augusti innan jag får bära dessa från DinSko som kommer ut i butik då för 599 kr. Kommer en massa andra tuffa skor i höstkollektionen också!

pic and info carolines mode

290510

Ikväll blir det grillfest och sen en lugn, mysig utekväll på krögers I hope.



skjorta- ginatricot
jeans - ginatricot
skärp - mammas gamla
skor - sixtyseven, scorett

LOVELY

Är de inte underbara? Jag är helt såld på träklack nu. Dock blev det inget köp av skor från asos idag, men nästa vecka anländer förhoppningsvis fyra andra saker jag beställde. Håll ut ska jag snart visa vad!

FULL COLORHAND

Jag gillar att ibland gå över gränsen lite för mycket, är det okej eller förjävligt tycker ni? :)

(just nu håller jag faktiskt på att försöka spara ut mina stackars tunna, små naglar)

GÅRDAGEN

Gårdagen, SATC 2, Limosin, modevisning och Cosmopolitan...kan det bli bättre. Jag gillade filmen ganska mycket faktiskt. Hade låga förväntningar efter all kritik som den har fått men jag fick till en hel del lite för höga skratt under biovisningen. En mycket trevlig kväll var det hur som helst!











BARBENT

Jag fick smak på att köra barbent efter gårdagens första blottande offentligt! Idag blir det nya favoritjeansen återigen.
Nu ska jag iväg men senare kommer lite bilder och min egen recension från gårdagens premiär...



skjorta - gina tricot
jeansshorts - monki
skor - dinsko

PREMIÄRDAGS

Om några timmar bär det iväg ner mot Biostaden. Jag har precis provat lite outfits och har nog bestämt mig för denna kvällen till ära, vad tycker ni? Haha jag är livrädd för att det är för uppklätt, Kalmar kanske inte är största premiärstaden direkt.


klänning - h&m
jacka - primark, london
skor - sixtyseven



MERA ROBYN

Som ni kanske vet ska Robyn släppa 3 album detta år och den 14 juni kommer första "Body Talk pt 1". Jag har redan fått tag i 7 av 8 låtar tack vare Terese. Har inte hunnit lyssna igenom de alla än men det bådar gott!


Pic Elin Kling

SOL OCH JEANS

Nu beger jag mig ut och självklart har jag bikinisen på mig under ;)

jeansshorts - monki
t-shirt - h&m


DESIGNOMBYTE

Vad tycker ni om min nya design kära vänner? Lägg gärna in en kommentar! :)

BIG SUN OVER MY CITY TOMORROW

Imorgon ska det vara stora solen över Kalmar och det hoppas jag verkligen för jag har köpt så mkt fina sommarkläder som jag vill börja använda snart. Imorgon är jag sugen på mina nya jeans-shorts från monki med ett instoppat linne eller t-shirt.



DAGENS




skjorta - ginatricot
byxor - åhlens
jacka - primark, london
skor - converse, new york
väska - secondhand
halsband - h&m, london



SOLBADNING

Yes, jag fick en liten gnutta sol på mig idag också, men nu är molnen framme och lurar. Jag älskar trädgården T och jag har tillgång till, här ska det njutas i sommar med sol, grillning och annat skoj.






SOMMAREN?

Jag hade hoppats på sol idag men inte. Jag springer omkring i mjukis och kollar ut på himlen genom fönstret stup i kvarten för att se om det kanske spricker upp så jag kan slita av mig linnet och byxorna och springa ut i gräset.



KLÄDHÄST

T och jag har en skitful soffa ståendes i sovrummet som bara tar en massa plats. Den ska ut innan veckans slut har jag bestämt. Sen blir det raka vägen till Ikea för att köpa en klädhäst. Jag är mest inne på denna men 1000 kr är 1000 kr och jag vet att det finns billigare varianter, någon som vet var det säljs andra fina att får tag på?


pic ikea

DANCING ON MY OWN

Jag är ett stort fan av Robyn och jag tror starkt på hennes nya platta. Längtar till den släpps. Femot och Dancing on my own går på repeat hemma just nu.



SEX AND THE CITY 2

Äntligen, imorgon är det dags för premiären här i Kalmar. Jag längtar. Förhoppningsvis blir det fint väder så jag och mina vänner kan sätta på oss finklänningen, de höga klackarna och ta en cosmopolitan innan filmen. Har ni planerat något särskilt?


pic google

USCH FY & BLÄ

Mådde prima hela helgen men imorrse vaknade jag med halsont och huvudvärk. Det har hållt i sig hela dagen och nu är känner jag mig helt förstörd. Jag vill ju bara ut och springa, men det går inte när jag känner mig som en 90 åring utan någon som helst ork.

Igår åkte tobbe och jag till karlskrona och fiskade sill. Det är riktigt underhållande när man har flyt men denna gång kammade vi bara hem ett 80tal sillar. Supergott hur som helst.

Nu ska jag lägga mig! Inget superroligt inlägg det här, jag vet.

/SG

ASOS

Jag älskar skor där man vågar testa gränserna lite plus att allt inte alltid behöver vara svart. Nu till sommaren är det perfekt att prova lite ljusare nyanser.



Dessa skor är från asos.com
/SG

FÖRÄLDRATRÄFFEN CHECK

Phu, nu kan man andas ut! Idag träffade mina föräldrar Tobbes föräldrar och det gick super. Mina föräldrar älskade tobbes landställe och det kan jag förstå, hur mysigt som helst och det gillade ju självklart tobbes föräldrar också! Vi var på loppis tillsammans, besökte lammen, fikade och åt middag. Tyvärr har jag inga bilder från dagen.

Ikväll blir det häng med tobbes vänner och kanske utgång. Ska jag ha turbanen?

blues - H&M
turban - Urban outfitters


/SG

I LOVE NIKE

Alltså vilken dag, allt flyter på! Vg på tentan och nu precis var jag ute och sprang för att prova mina nya skor. Det gick så sjukt bra, inte alls tungt! Sprang ca 5 km utan problem och det är bra för att vara mig plus att jag inte sprungit på en vecka nu heller. Till och med Luppe och Tobbe var impade och tyckte mitt steg såg lätt :)

OH YEE

Har varit i bibb med Ullis på morgonen sedan gick vi till skolan för att hämta ut våra tentor i Vetenskapliga metoder och JA, jag fixade ett VG på tentan! Nu ska det firas i helgen med god mat och trevligt sällskap.


Hoppas ni får en mysig helg!

/SG



Run is fun

Jag hoppas iallafall att det ska bli mycket roligare att springa nu när jag köpt dessa härliga skor från Nike. De är helt underbara och sitter hur bra som helst på foten. Dessutom köpte jag ett par löparbyxor och jacka till T på stan idag så nu kan vi springa och iallafall se ut som ett hurtigt par på vägarna. Haha T har lovat att vara min PT fram till sommaren, det gick fint men nu när jag har varit iväg i Göteborg har jag fuskat en del tyvärr!




lovely

Skor är verkligen inte någon bristvara hemma hos mig, men man kan aldrig få för mycket av dem heller. När jag var i Göteborg hoppades jag hitta några härligt söta kilklackar att ha till sommaren men icke! Så fick jag syn på dessa från H&M som kommer ut i slutet på Maj, de kommer nog finnas i min samling sen. Dessa skor med vita små spetsstrumpor och en söt kjol i sommar blir perfekt!

pic Vanillascented

Värmen?

Usch vilket tråkigt väder. Vill bara ligga hemma i soffan och inte göra någonting men T och jag ska snart ner en vända på stan och sedan handla kylskåpet fullt nu när min kära familj kommer ner och hälsar på. Ska bli roligt att visa lägenheten, de har ju fortfarande inte varit och besökt oss sedan vi flyttade in här.

Här kommer lite härliga bilder från soliga Liseberg, blir jag gladare av!




jacka - monki
väska - kina

/SG

NU KÖR VI!

Nu sätter jag igång igen! Hade lite planer på att starta en ny blogg tillsammans med min kära bästis Josephine i Göteborg men det liksom rann ut i sanden och glömdes bort när jag var där så nu kör vidare här...åter igen!

Som sagt har jag sedan i fredags varit i underbara Göteborg, har verkligen bestämt mig för att det är dit jag en vacker dag skall flytta. Allt är bra med den staden och har haft 6 toppen härliga dagar där. Det har hunnits med massa shopping, festande, middagar, Slottsskogspromenader, Glassätande vid Saltholmen och självklart en vända på Liseberg! Kommer snart upp bilder.

Nu ska jag bara slänga mig i soffan och umgås med T.

/ SG

RSS 2.0