SEMESTER

Nu är jag på semester. Har inte riktigt tid för bloggande. Återkommer om en vecka cirkus. Puss.

SCONES

Mums vad jag är snäll som gör scones kl 7.30 en söndagmorgon till mina kära kollegor :)


STADSFEST

Kalmar stadsfest är i full gång. Igår spelade Veronica Maggio en timme på stan, gillar kvinnan, tycker hon är ganska ball. Sedan gick vi till krögers och hade mycket trevligt. Idag ska Jenkie och jag ner på stan innan jag drar iväg till Area 51.

Gillar mitt elefanthalsband också!

HÖSTRUSK.

Är det okej att dra på sig höst och vinterhalsduken i början på augusti?

NEW YORK!

Nu är det bokat, den 15e september landar jag i New York med mamma och Felix. Vi ska bo på Manhattan mitt emot Madison Square Garden på samma hotell som vi senast bodde på. Ska bli fantastiskt kult. Kom gärna med bra och roliga tips på vad man kan göra och se, gärna lite saker utanför de vanliga turistattraktionerna.

NU SKA FRÖKEN LÄGGA SIG.

Imorgon såg jag framför mig en ganska tråkig och ensam dag. Men positivt överraskad blev jag för en liten stund sedan när jag fick reda på att Lille Krishnik och Jenka också är lediga. Vi planerar att ha den längsta och roligaste dagen i våra liv!

JAG KAN MER ÄN BARA LE.

Just precis! Och idag är jag sur på flugor; vanliga äckliga svarta flugor samt bananflugor, ännu äckligare snuskiga förökande äckel. Jag hoppas jag idag tagit många flugors liv.

NR 3.

Klart man ställer upp på sina vänner. Jag kör Smmrstrnd ikväll också. Det blir ju trots allt sista för detta år. Jag är taggad från tossingarna upp till hårfästet :)

NR2.

Trodde absolut jag skulle stanna hemma ikväll. Men icke sa nicke. Hoffmaestro på smmrstrnd väntar. Jag är glad och äntligen på banan.

AFTER WORK!

Jag hade en kväll igår som inte kan beskrivas med ord. Det var min första riktiga AFTERWORK. Roligare saker får man fasiken leta efter. Roligare människor går inte hitta. Ni är ju helt underbara mina BUP-BÖNOR :)

JA MÅ HAN LEVA!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MR. MARMELAD :)



TREDJE GÅNGEN GILT

Nu är det mitt tredje fodral jag köper till mobilen så nu håller vi alla tummarna för att jag inte ska slarva bort det. Färgen är lite missvisande, den är mer mintgrön. Från ordning&reda.

KANOT

Kanot är väldigt kult!

STRANDEN

Hela dagen.

SÅNG TILL FRIHETEN

Jag är lyckligast.

RSS 2.0